Första titt. Reebok Floatride Run Fast.

0
87
Vita=perfekt färg nu till höstens regn och ruskpass.

Har ju börjat gilla skor mer och mer och har senaste tiden har jag dreglat lite över Nike Pegasus Turbo alt. den ”vanliga” Pegasus 35.

Snygga är dom och att Turbon delar lite av sulan med Vaporfly 4% gör inte saken sämre. Dock är priset (1850.-) helt crazy med tanke att det skulle bli en träningssko och då jag redan har ovan nämnda skulle jag nog grina efter varje pass man slet på dom.

Under de dagliga surfandet efter skor började jag titta mer och mer på Reeboks nya Floatride Run Fast vilken även finns i en superlätt version som har tilläggsnamnet Pro och ska väga 100 gram. Reebok väcker inte spontat något habegär men efter att ha läst på lite om Run Fast blev jag riktigt sugen och slog till.

Den ska ha liknande foam i sulan som Nikes modeller som är lättare och med bättre studs. Man blir ju såld för amatör som man är går jag på allt i marknadsföringen och tror att träningen bara är en bisak för att bli snabb.

Lite över 200 gram i vikt nosade jag mig till men grät av lycka när mina storlek 40 vägde 180 gram, halleujah, praise the lord.

Just storleken tog jag en halv storlek mindre än jag normalt har och det känns än så länge bra när jag skriver detta med skorna på mig under köksbordet.

Men hur dom att springa i då? Inte vet jag, återkommer när det fått bekänna färg. Färgen är förövrigt värdelös och lär se fräsch ut i ungefär fem minuter in på första passet.

Hejs

Super grippy outersole säger Reebok.

 

Bra vikt för en dämpad sko.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här