Dagens Springmedlem…

Aktuellt  

Här kommer en ny utvald medlem, Sara Holmgren tävlande för Sävedalens AIK.

Sara Holmgren

Sara har jag träffat ett antal gånger både på och utanför banan, ifjol sprang vi tillsammans under några km på Lidingöloppet där hon segrade i 15km klassen. Överhuvudtaget gjorde Sara en mycket stark höst med många bra prestationer. Känns väldigt kul när hennes namn dyker upp i medlemsregistret, klart jag måste kontakta henne..

Vad säger du om 2016 så här långt?

Så här långt in på 2016 har träningen varit väldigt bra tycker jag, kontinuitet och power och dessutom ett roligt och bra läger i USA!
Jag har blivit snabbare också vilket var en del i planen för att kunna blir bättre på mina distanser. Känns kul, så nu vill jag få ut det på ett bra sätt också!

Vad står på agendan framåt, vad fokuserar du på?

Just i sommar blir det fortsatt satsning på 5000 & 10.000m men även med lite mer korta inslag än vad jag brukar. Ser fram emot det, ska bli kul att se framöver hur mycket snabbheten kan hjälpa mig att utveckla mina tider på de längre distanserna :)

Du har gått med i springklubben, varför?

SPRING-tidningen älskar jag och har gjort hela tiden eftersom jag får läsa om tävlingar och prestationer på ett härligt och inspirerande sätt. Och såklart även inspirerande intervjuer! En avslappnande kanal till Svensk löpning helt enkelt. Jag tycker Spring behövs och tror den kan stötta svensk löpning på alla nivåer på ett positivt sätt.

Tack Sara säger vi på Spring och önskar dig lycka till med tävlandet i sommar. Spring föreslår att du gör precis som Sara, tecknar ett medlemskap på http://spring.pren.nu/

 Dela på Facebook