Det här med att göra sig av med skor…

0
113

Det regnar, igen. Förutom träning så har vi likt många (iaf om ser till antalet människor på återvinningen) rensat lite i garderoberna. Slänga gamla saker är ju bland det bästa som finns. En tanke föds om jag kanske borde göra mig av med de par löparskor jag inte längre använder.

Senaste åren har de flyttats runt från garderoben, förråd till att till slut hamna i garaget. Varje rensning har samlingen överlevt för att sedan byggas på lite.

Idag var det alltså nära igen men så börjar man kolla lite på dom. Inte kan jag göra mig av med ett par gamla tävlingsskor heller? Och om jag sparar dom så måste väl ett par av första generationen Zoom Fly överleva?

Kommer inte använda några av de många paren igen men det sitter så långt inne att se dom försvinna och de plockas ner i lådan och ställs på hyllan igen.

Är jag ensam om detta, skulle knappast tro det. Förmodligen bor det en hoarder i många löpare som sparar sina skor till sina sambos allt djupare suckar.

Mot nya år av sparande!

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här