En helt vanlig dag

0
2

Fil 2016-01-16 20 04 37

Väckning av dotter tätt följt av påklädnad, tvätt, borstning av hår och tänder. Vidare till dagis, kram och hejdå. Tjugo minuter senare parkeras cykeln på jobb. En andra kopp kaffe, den första intogs lite innan väckning av dotter. Eleverna fyller upp rastrum och vidare in på lektioner. Undervisning fram till 13.30 och trevlig helg till barnen. Slutföra veckan och packa ihop.

Tillbaka på dagis, cykeln är lämnad och utbytt mot pulka. Glad dotter och promenad till backarna vid havet. Pulka-åk i en timme innan två dagis-polare ringer på dörren. Leka charader samtidigt som omrörning av mat. Sambo kommer hem och tar över matlagning medan jag ägnar mig åt att underhålla trojkan av högljuddhet. Hejdå till grannbarn och hej till middag. Hejdå till middag och hej till soffa. Somnar nästan direkt.

”Det är dags att vakna om du skulle vara på gymmet klockan åtta.”

19:42, yr. Packar väska. Ner till bilen och vidare till gymmet. Parkerar bilen en minut innan jag ska möta upp min vän. Klockan slår åtta i samma stund som vi tar i hand. Av med kläder, på med kläder och vidare till löpband.

1 km uppvärmning

8 km (4 min/km)

1 km nedjogg

Dusch, bastu, bil, soffa, sova.

Fil 2016-01-16 20 05 05

Även min lördag har varit fullmatad men med välplanerad lucka för en lugn mil som avverkades kring lunch. Äntligen tillbaka i soffan och flera timmar kvar med frihet att göra ingenting. Avslutar veckans tankar. Vilar. Njuter av helg, god mat och alldeles för mycket glass. Samtliga av veckans pass har varit på löpband. Om tolv timmar är det dags för 18 kilometer träd och stig. Veckans tveklöst bästa pass.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här