0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar 10 km

Tag: 10 km

Racerapport Bålstamilen

I början av mars varje år arrangerar Långskubbarna i Bålsta IK Bålstamilen och idag sprang jag mitt femte lopp i rad. Det är en...

Racerapport Bålsta Stadslopp

Lite sent men här kommer en kort rapport från världsrekordsloppet Bålsta Stadslopp. Ingen har väl missat att Otto Kingstedt satte nytt världsrekord på banan jag...

Racerapport Bålsta Stadslopp

Som jag skrev om i förrgår var dags för det första Bålsta Stadslopp på lördagen. Jag hade anmält mig i start på både fem...

Världsrekordattack i Prag – Sarah bästa europé

Det gick galet snabbt i Birell Prag Grand Prix på lördagskvällen. Supertalangen Rhonex Kipruto var bara två sekunder från världsrekordet på tio kilometer landsvägslöpning och Sarah van der Wielen gjorde en storstilad insats som bästa europé i damloppet.

Dramatisk avslutning av Tjejmilen

Det gick undan i årets Tjejmilen i Stockholm, där vinnarjagande Ayantu Eshete, etiopiska som tävlar för Löparakademin och Hanna Lindholm, Huddinge AIS, höll på att ge bort segern till Johanna Eriksson, Motala AIF.

Vilken fartfest i Kungsholmen Runt!

Det var full fart på elitlöparna i Kungsholmen Runt på lördagen. I solskenet i Stockholm sattes det banrekord både på dam-och herrsidan på tio kilometer.

Solvikingarna laddar för Sylvesterloppet

På årets sista dag är det dags för Sylvesterloppet i Göteborg. Spring har tagit pulsen på Sten Thunberg, tävlingsledare från arrangörsklubben Solvikingarna.

Resultat Kistaloppet 2017

Resultat Kistaloppet 2017.

Resultat Tjejmilen 2017

Resultat Tjejmilen 2017.

Härlig mix av motionärer och elit i Atea Norrköpings Stadslopp

Atea Norrköpings Stadslopp - Motionsfest eller elitlopp? Självklart båda om du frågar tävlingsledaren Mikael Grip, från arrangörsklubben Tjalve IF Norrköping.
- Advertisment -

Mest läst

X
X