0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Stockholm

Tag: Stockholm

Heta vinnare i varma Hässelbyloppet

Det var två rutinerade löpare med olika bakgrund i topp när Hässelbyloppets mildistans avgjordes på söndagen.

Dramatisk avslutning av Tjejmilen

Det gick undan i årets Tjejmilen i Stockholm, där vinnarjagande Ayantu Eshete, etiopiska som tävlar för Löparakademin och Hanna Lindholm, Huddinge AIS, höll på att ge bort segern till Johanna Eriksson, Motala AIF.

Resultat Tjejmilen 2018

Resultat Tjejmilen 2018.

Snabba vinnare i Midnattsloppet

I en perfekt löpartemperatur och stundtals lätt duggregn sprang både Olle Walleräng och Sandra Eriksson sina snabbaste Midnattslopp någonsin på lördagskvällen.

Tuff duell när Napoleon vann SM-guldet

Det blev en tuff duell i herrklassen i SM-milen där Olle Walleräng utmanade Napoleon Solomon hela vägen in mot mål.

Hårda Hanna vann SM-milen

Hanna Lindholm går från klarhet till klarhet. Utvecklingskurvan pekar rakt uppåt. På torsdagskvällen vann hon ett övertygande SM-guld på tio kilometers landsvägslöpning.

Vilken fartfest i Kungsholmen Runt!

Det var full fart på elitlöparna i Kungsholmen Runt på lördagen. I solskenet i Stockholm sattes det banrekord både på dam-och herrsidan på tio kilometer.

Sandra och David snabbast i Premiärmilen

Två Stockholmsbor tog hand om förstaplatserna när Premiärmilen traditionsenligt avgjordes på Djurgården i Sveriges huvudstad.

Snabba tider i Hässelbyloppet

Lidingöloppsvinnaren Napoleon Solomon, Turebergs FK, fortsätter visa fin form och sprang idag Hässelbyloppets milbana på 29.28. Vinsten gick dock till Etiopien genom Tigabu Gebremaryam som var steget före på samma tid.

Orienterare i världsklass vinnare i Kistaloppet

Det var en orienterare i världsklass som vann damklassen i Kistaloppet. Catherine Taylor var helt överlägsen på den omväxlande milbanan.
- Advertisment -

Mest läst

X
X