0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Sverige springer

Tag: Sverige springer

Spring i Uppsala

Detta är en av Anna och Jörgen Lindhs favoritrundor. Den utgår från början av Flusterpromenaden, bakom det välkända Flustret vid Svandammen. Man följer Fyrisån ganska exakt 5 km på en fin grusväg fram till Ultuna, där man sedan svänger upp på en asfaltväg som man följer i cirka 400 meter och tar sedan in på en stig som går högst upp på Ultunaåsen.

Spring runt Hornsjön

Vi bjuder er på Ölands bästa löparrunda som utgår från Pensionat Hornsjön, fem kilometer utanför Löttorp på norra Öland. Hornsjön är Ölands enda insjö och denna bana är densamma som för terrängloppet Hornsjön runt.

Kalmars bästa löparrunda

Kalmar Slott – Stensö är en härlig slinga som startar och slutar vid slottet, som betraktas som Kalmars bästa löparrunda. Det är lätt att ta sig hit till fots från centrum, men här finns också parkering om du kommer med bil. Rundan är den bana som Högby IF använde när Tour Lidingöloppet arrangerades i Kalmar, och klubben har planer på att markera banan permanent.

Löpning i Kalmar och på Öland

Kalmar kokar av förväntansfulla löpare. Det är dagen före Kalmar Malkars 21 km, halvmaran som Högby IF arrangerar tillsammans med staden och med gymmet Malkars. Loppet understryker det faktum att löpning i Kalmar blivit en centrum.

Underbar löpning i Uppsala

Förutsättningarna för framtidens Uppsalalöpare är goda. Staden med de underbara rundorna bygger en ny inomhusarena samtidigt som allt fler hittar ut i spåret och till en ny form av lopp.
- Advertisment -

Mest läst

X
X