Ge löparrelationen en nytändning

0
39

Löparkläder

Nu är det vår och dags att lägga vinterkläderna på hyllan. Då kan man alltid piffa upp löpargarderoben för att få lite extra motivation. För visst ger nya prylar alltid en viss nytändning?! Det gäller att vårda löparrelationen på alla plan. I veckan har jag därför kittat upp mig med några nya plagg från Casall, vars Iconic Sports Bra jag inte kan leva utan. Vet inte hur många jag älskat och slitit under åren, den är oumbärlig. Tänkte testa Dazzling-modellen som omväxling nu och hoppas på lika höga betyg där. Har också införskaffat nya löparshorts och ett par fräscha linnen, självklart med brottarrygg så att inga axelband riskerar att halka ner vilket är bland det mest störiga som finns när man springer.

Saucony i vår

Sedan till det roligaste, två nya vårskor! Jag har mest kört Asics på senaste, men nu tänker jag ge Saucony ett nytt försök. Eftersom jag dragit på mig lite skador under vintern vill jag ha bra dämpning just nu och därför valde jag två par lite mer stabila varianter. Det blev ett par gröna Saucony Omni 13 som mängdsko och ett par neongula Saucony Kinvara 5 som en väldämpad lättvariant. Efter några testpass känns båda paren riktigt bra – dämpade, men ändå lätta och smidiga. Kinvaran är snäppet smalare och lättare än Omnin, och man landar mer naturligt på framfoten i dem. Det känns ganska tydligt att Omnin är lite tyngre och bredare i mellanfoten, men samtidigt något mer dämpad och stabil. Jag gillar båda skarpt och löpkänslan är bäst hos Kinvaran, men Omni får hög bekvämlighetspoäng och jag tror faktiskt den har potential att bli en ny mängdfavorit. Nu springer vi in våren!

 Vårkläder

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här