Hogia bjuder in alla den 17 september!

0
143

Hogia är ett IT företag med ca 650 anställda som satsar på hälsa och friskvård. För fjärde året i rad bjuder man in till Hogialoppet. Loppet kan genomföras på plats i Stenungssund eller virtuellt var man vill, helt kostnadsfritt. Du deltar i utlottning av priser och kan dessutom få magasin Spring i brevlådan, alltså ett helt konstadsfritt lopp med priser!

Kristin Krylberg, Varför gör ni detta?

–Vi satsar på friskvård och vet att rörelse är bra för både kropp och själ. Vi vill motivera alla i samhället och våra medarbetare att känna glädje i att röra på sig. Hogia-loppet är också ett tillfälle att skapa en härlig stämning och i år satsar vi lite extra på eventområdet. Vi kommer ha barnlopp, tipspromenad för barn/vuxna och foodtrucks. Vi har valt ut aktiviteter för att åskådare och familjer ska ha roliga saker att göra i väntan på att deltagarna ska komma i mål. Lagtävlingen hoppas vi ska bidra till teamkänsla och att andra företag och föreningar vill utmana varandra som lag. Möjligheten att delta virtuellt vill vi självklart ha med och välkomnar alla var man än befinner sig.

Det är fjärde året, hur har det sett ut tidigare år?

–Första året var vi ca 150 på plats i Stenungssund, sedan har vi på grund av pandemin endast kört virtuellt under två år. Det ska bli otroligt kul att får arrangera det på plats igen.

Berätta mer om loppet.

–Banan är ungefär 6,5 km lång och starten går kl.11:00 från eventområdet på Hogias parkeringen. Banan sträcker sig över Hallerna till Kyrkenorum och längs Ucklumsvägen tillbaka. Det finns en vätskestation efter ungefär 3 km. Vid målgång serveras vatten och frukt och alla deltagare på plats för medalj och vattenflaska.

Man behöver inte springa, alla är välkomna. Sedan kan man delta virtuellt vart man vill under dagen, vill man springa samtidigt finns det ett Facebook-eventet med uppvärmning och nedräkning klockan 11.

Man kan även delta som ett lag, laget består av fyra deltagare. Laget bestämmer ett lagnamn, som ni alla anger individuellt vid anmälan. Tiden registreras per deltagare men man får också ett gemensamt resultat för laget. Det går att bilda lag både virtuellt och fysiskt, men det är inte möjligt att blanda deltagare från både det virtuella och det fysiska loppet.

Alla detaljer finns här: https://www.hogia.se/hogiagruppen/hogia-loppet

Och det är helt kostnadsfritt?

Ja, deltar man i det fysiska loppet får man dessutom medalj, vattenflaska och de snabbaste får en plakett. Alla kan dessutom få ett magasin Spring som är värt 79:-, då måste mananmäla dig senast den 13 september. De som deltar virtuellt får en personlig nummerlapp att ladda ner. Vi lottar ut en rad priser också, deltar man virtuellt och vill vara med i utlottningen ska man ta en bild på sig själv med nummerlappen väl synlig. Tagga bilden med #hogialoppet och publicera den senast kl.22.00 den 17 september på  Hogias Facebook-event.

Alla får medalj och vattenflaska på plats

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här