0
168

Igår gick ju som de flesta löparintresserade vet Ultravasan samt övriga lopp. En liten mildare version av det är ju att springa Vasastafetten vilket jag med lag Team AnyPace Sweden gjorde.
Om man dessutom är lite rädd för att bli skitig och undvika rötter så övertalar man teamchefen Erik om att sträcka ett passar mig med mycket asfalt och resten grusväg.

Man kan lugnt säga att jag fick en smärre chock vid uppvärmningen då insikten om att ”startbacken” inte är nån liten skitsak. Är man traillöpare och springer mycket i berg skrattar man säkert åt den men som en man som letar platt asfalt var man än är så satte man så att säga kaffet i halsen.

Lite tur var att jag fick en trevlig pratstund med Viktor i lag Unnan eller väck innan start så jag temporärt glömde det.

Starten gick och benen kändes bra och efter ett väl disponerat lopp växla vi som tvåa bakom det sjukt starka laget från FK Studenterna.

Just Studenterna var inte så mycket att göra åt men vårt lag låg tvåa till trea hela dagen men lyckades till slut bli tvåa.

Totalt sett en superkul dag med massa kompisar, andra löpare och avslutning i Mora i sol.

Lite tråkigt dock är att Vasaloppet endast ”firar” vinnare för stafetten (med också 15 000:- i prispengar) vid prisutdelningen medans vi andra inte uppmärksammas. Övriga klasser var det minst tre som prisades.

Grym dag i alla fall men nu släpper jag skogen för detta år.

Tack för en fin dag och lag:@

Albina, Frippe, Thoralf, Mattias, Andreas, Marcus, Erik, Niklas och Jocke.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här