spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

HemAktuelltLarras fjortonde raka Stockholm marathon medalj

Larras fjortonde raka Stockholm marathon medalj

I Spring #3 2018 hade vi en artikel om Larra från Örebro. Anders Larsson kämpade med en tumör i hjärnan, gav inte upp, dunkade in 12 mil i veckan med tydliga mål. Största målet varje år var Stockholm marathon. Larra hade ett PB på 2.50 på maran och trots sjukdomen så lyckades han prestera grymma resultat.

Startsidan på artikeln om Larra

I år var det dags för 14:e raka Stockholm, det blev ett annorlunda lopp. Vi får tag på hands dotter Julia.

Hur är det med pappa?

– Tyvärr är det sämre, han ligger på sjukhuset och cancern går hårt åt honom.

Du gjorde en fantastik sak i lördags för honom, berätta?

– Jag kände att jag verkligen ville göra något som skulle göra honom överraskad, stolt och glad på samma gång. Att köpa blommor och choklad går inte riktigt hem för en löpargalen pappa. Idén fick jag förra veckan, att jag skulle springa maran för honom, jag hittade en plats på blocket för 400 kronor och tänkte att jag kör. Inte skulle jag låta pappa missa sin fjortonde raka maratonmedalj och tänkte att detta skulle bli en fin överraskning. Kanske skulle han se mig på teven från sjukhuset så jag vinkade till varje kamera jag såg längs banan. Under största delen av loppet sprang jag med leende på läpparna, det fanns inte i min värld att ge upp. Jag sprang ju för pappa! Denna medalj skulle han bara ha om jag så skulle släpa mig i mål. Efter loppet var det raka vägen till sjukhuset för att fira, den största kämpen av oss alla! Medaljen fick sin rätta ägare. #fuckcancer

Julia springer maran för pappa…

Vi håller tummarna för en Larra och vill stötta hans kamp så har några av hans arbetskompisar på SJ startat en insamling, se: https://insamling.hjarnfonden.se/fundraisers/run-for-life-anders-jaggermigaldrig-larsson-orebro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Nytt nummer på gång!

0
Snart trycks adresserna på #1 2021, är du med? Annars, du har några timmar på dig....

FÖLJ OSS

8,686FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Trappa upp

0
April april, vintern rasat osv. Träningen rullar på. Sen årsskiftet har jag legat stabilt kring sjumilaveckor. Det känns lite i minsta laget, har nog...

Ur spår?

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

- Annons-

PODCAST

X
X