Missa inte premiären av Spring

1
26

I premiärnumret av Magasin Spring möter vi löparmaskinen Johan Larsson som får mig att fundera: Kan jag träna mer? Möt världens bästa 50-åring på 800 meter Gunnar Durén och Gunnar Nilsson som vid 81 år gör milen på 50 minuter. Vi laddar även inför Lidingöloppet och tar ett grepp om Kalmar som löparstad. Dessutom synar vi Norrköpings stadslopp i sömmarna.

nummer-1-2014Första numret av Spring är fullmatad av inspirerande möten och reportage. Numret finns i butik den 16 september men varför nöja sig där. Få hem tidningen direkt i brevlådan och var först med att läsa tidningen. Beställ en prenumeration genom formuläret längst ner på denna sida, senast 1 september för att vara med i första utskicket.

I premiärnumret av Magasin Spring får du även detta!

24 timmar

Löparmaskinen Johan Larsson pressar sig till det yttersta från morgon tills solen går ner. Han blev bäste svensken på årets Göteborgsvarv. Spring följde honom i 24 timmar.
johan_larsson_029

Mål & motivation

Tänk om och tänk rätt. Först då kan du övervinna smärtan och få nya krafter. Norska coachen Erik Bertrand Larssen är grym på att boosta det mentala.

Milen

Springs löpande reporter körde milen tillsammans med rekordlöparen och veteranprofilen Gunnar Nilsson, 81 år, för att prata löpning och rekord.

Sverige springer

Kalmar blivit ett centrum för löpning. Det kan staden med det vackra slottet och de sköna slingorna tacka Högby IF och eldsjälen Calle Nilsson för.

Spring på plats

Norrköpings stadslopp dras med vissa barnsjukdomar. Men med enkla åtgärder kan loppet fortsätta att locka eliten och en växande skara motionärer.

Profilen

”Vi var ett bra gäng på 80-talet, det var hård konkurrens”. Midde Hamrin var första svenska i damernas nya OS-gren i Los Angeles 1984.

Pulsen på

Möt fyra heta maratonlöpare som är helt inställda på att bli riktigt bra. Charlotte, Annelie, Frida och Hanna satte alla personbästa vid EM i Zürich.

DSC_3988

Spring coachar

Ta din träning till nästa nivå! Springs chefredaktör ger dig konkreta säsongstips. Just nu är det full fokus på hösttävlingar och formtoppning.

Prestationsmat

Superbetan alla talar om bjuder på extra krafter. Spring har talat med en av forskarna som var först med att förklara varför rödbetor funkar.

aktuellt-nummer-1-2014

Som ni ser blir det full fart redan från start. Prova vårt premiärerbjudande 3nr 129:- eller slå på stort redan från början och beställ 8nr endast 329:-

  För beställningar utanför Sverige men inom EU tillkommer 25 kr/nummer i porto. Premie gäller endast inom Sverige.

  *Alla fält är obligatoriska

  Ja, tack! Jag vill gärna ha nyhetsbrev och erbjudanden från Spring

  Genom att klicka beställ godkänner du Mediavänners villkor & integritetspolicy (öppnas på ny sida)

  1 KOMMENTAR

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här