Skadad, skor och lite migrän.

0
35
I brist på andra bilder tog jag en från Instagram som visar min version av Rockyträning. Bra startvärme i mitt ”gym”, brukar sluta runt 13 grader efter nån timmes rultande på bandet.

Skriver detta med en begynnande migrän på g, pumpat i mig lite motverkande medel som jag hoppas ska hjälpa.

Under jul/nyår kände jag att jag skulle ta tag i min väldigt irriterade hälsena och för första gången var jag verkligen mogen och klok nog att verkligen ta det lugnt. Löpvilade nio dagar och tränade endast alternativt och drog igång lugnt efter det. Gamla hundar kan tydligen lära sig att sitta. Förutom lite lugnare på löpfronten har jag faktiskt också hållit på med sån där j-la töntig rehab i form av tåvhävningar, extra stretch samt massage med mera. Efter denna kraftansträngning är jag nästan helt återställd, ja viss stelhet i hälsenan finns fortfarande men arbetar vidare med övningarna så blir det nog bra till slut.

Förutom sådant trams inbjuder ju helgerna mycket tid till nördsurfande efter nya skor och tyckte mig göra ett hyfsat fynd när jag slog till på ett par Zoom Fly SP. Visserligen var dom dammodellen men trygg i mig själv som jag är och med tanke att de skulle vara mängdskor kunde jag leva med färgsättningen. Värre var det att leva med det faktum att angivna storleken på 40,5 som jag vanligtvis har motsvarade ca 39 och mina tossingar skulle nog inte trivas så bra efter 20 km löpning gissar jag så de är nu ute på den öppna marknaden. Behöver ni par nya special editions skor i ovan storlek är det bara höra av er så kommer vi säkert överens.

Fräsiga puppor med racingpåse.

Framöver nu är det bara trampa på och försöka bygga upp lite form, faktiskt mindre än två månader kvar bara till årets första millopp som går i hembygden Bålsta. Kom och spring själva vetja, förra året bjöd på mycket snö och riktiga dåliga tider så i år finns stor förbättringspotential. Mer info hittar ni så småningom här http://www.balstaik.se/

Tills vi hörs nästa gång, adios amigos!

Reebokskorna som jag tidigare recenserat växer.
Föregående artikelBahrain och jakten på en backe
Nästa artikelÅrets Göta Gala!
Gubblubb Namn: Mikael Tisjö Född: 1981 Bor: Bålsta Klubb: Nordic Strides/Umara Sports Club Tränare: Egen Meriter: Vunnit Tour of Flanders (retroversionen) Personliga rekord: 1500 m 4:31,31 (inne), 3000 m 9:32,93 (inne), 5000 m 16:32 10000 m 34:09,82, 21,1 km 1:15:30, 42,2 2:40:54 Favoritsträcka: Maraton. Roligaste löparminne: Dubai halvmarathon, galen stad och lyxigaste inramningen. Vill med löpningen: Slå mitt bästa jag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här