Status inför Stockholm samt allmän update för dom som bryr sig.

0
127

Ja, man frågar sig ofta hur intressant det är för andra att läsa om min löpning m.m. då jag själv kan ruttna ibland. Dock håller man ju kolla på andras framsteg, bakåtsteg och snedsteg vilket är kul så……

Har även varit lite mätt på allt senaste tiden så det har inte blivit mycket skrivet, att arrangera lopp tar på energin kan man lugnt säga.

Hur som helst, det har gjorts några få starter sen Bålsta Stadslopp, bl.a SM 100 km där jag tog mig ”hela” ca 31 km. Det blev ett bra marapass i alla fall med första 21 i sub 3:45-fart och resten runt 4. Har även fått till några bra pass sista veckorna vilket lett till ett litet uppsving för huvudet.

I torsdags sprang jag Långlöparnas kväll på Stadion som Studenterna anordnar, kul och proffsigt som vanligt när dom arrangerar. Själva loppet gick bra även om benen rent muskulärt inte kändes 100 %. En del vind var det också men då jag hade Markus Smed, Filip Hallin och Fredrik Liw som en stor vägg framför hela loppet underlättade det stort. Alla presterade grymt bra och persade med mig sist i det gänget med precis under 34:10. Man börjar inse att pb:n inte kommer komma hela tiden närmaste åren så lika bra att njuta lite av det. Grattis till alla andra som satte nya pers där också, ingen nämnd ingen glömd men jag nämner ändå min klubbkompis Mattias Jonsson som slog till med 31:45! Fullständiga resultat från det loppet hittar ni här.  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mXGXGVtI0e7ec93FuMKly4roTVhhUF6L/edit?usp=sharing&ouid=109430999863462644824&rtpof=true&sd=true

Med andra ord är formen bra då eller? Jag hoppas det men dagens 20 km med 2×5 km i marafart kändes bara piss och skit. Allt är alltså precis som det ska vara en vecka innan en mara och även nya känningar och krämpor gör sig påminda.

Förutom ovan kollas väderappen några gånger om dagen och tävlingskläder m.m. har redan plockats fram ihop med övrig packning. Några enklare pass i veckan nu och sen hoppas jag att fjolårets fiasko inte återupprepar sig.

Hoppas vi syns där!

Foto från tävlingens livestream.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här