Tävla om startplats till årets SMIR!

Aktuellt  

Ansökan till SMIR 2019, Stockholm Multi Island Run, stängde i går och loppet är som vanligt överfyllt – kul! Spring har dock säkrat en lagplats och den kan bli din!

SMIR är ett upplevelselopp där du springer hela Stockholms skärgård, från Arholma till Utö, på en dag. På Utö väntar en härlig middag, prisutdelning, övernattning och SMIR fest. Du och din lagkamrat tar dig med båt mellan öarna där du springer över varje ö. Båten har en avresetid som fungera som cut-off-tid för varje ö. Bara genom att hinna med båten från varje ö kan du gå i mål på Utö och därmed säga att du klarat utmaningen.

Spring har reserverat en dedikerad startplats för ett lag i SMIR där du som Springläsare exklusivt kan ansöka vid sidan om ordinarie ansökningsprocess. Ansökan om att få köpa en startplats i loppet skickar du direkt till bg.nilensjo@springlfa.se. Motiverar varför just ditt lag ska vinna platsen, Spring kommer sedan tillsammans med arrangören Challengize att välja ut bästa ansökan.

Ansök före 30/3. Blir det dig vi väljer kommer du att få chans att köpa Springs sponsrade startplats till SMIR för 5 000:-, ordinarie pris är 7 000:-/lag. I priset ingår även resa T&R till Stockholm med SJ.

Läs mer om loppet och vad som ingår i anmälningsavgiften här:
www.stockholmmultiislandrun.com

 Dela på Facebook