Är ni på? The Runners Convention i Göteborg den 1 oktober.

Aktuellt  

2015 var det premiär och det kom ca 200 personer som njöt av en härlig höstdag men inspirerande föreläsningar, sköna pass, god mat, fantastiskt sällskap och som belöning lite träningsvärk :) Det är dagar som den som ger inspiration i vintermörkret, ny energi och nya vänner.

I år är det dags igen den 1 oktober träffas vi mellan kl.08:00-09:00 för registrering på SATS i Askim. Kl.09:15 är det invigningsceremoni sedan kör det i gång i ett grymt tempo.

Programmet är uppdelat så det finns 5 olika stationer att välja på, i princip en gång i timmen. Teori i form av föreläsning, praktik i form av olika löppass, teknik, fysisk, smidighet, etc. Ett smörgåsbord där du bland annat kan träffa mig vid tre olika tillfällen, men även grymma inspiratörer och löpare som Oskar Käck och Kenth ”snabba fötter” Svensson, mfl, mfl..

Spring kommer ha en monterplats också där du kan köpa en t-shirt för 20:-, en julbok för 20:- eller varför inte boken av Anton Landgren som vi presenterade i somras: http://springlfa.se/dagens-springmedlem-57/ Den får du för 75:-. Där går överskottet till läkare utan gränser, övriga intäkter går till vår Springklubb.

Vi kör en tävling om en fri plats (utan skor). Maila mig din motivering varför just du ska vinna den, samtidigt delar du detta med tre av dina vänner. Alla som tävlar med mig får en t-shirt, den som vinner alltså en fri plats dessutom. bg.nilensjo@springlfa.se.

Hjälp till att tagga @therunnersconvention och hjälp till att göra detta till höstens grymmaste dag. Vill du anmäla dig redan nu, kolla FB sidan: https://www.facebook.com/therunnersconvention

1395:- för hela dagen inkl ett par skor som bara de är värda priset…

Vi hörs & ses i Göteborg..

PROGRAM RC

 Dela på Facebook