Två år med Spring

0
28

Nästa utgåva växer fram, det är vår tolfte som medlemsmagasin – med andra ord så har det passerat 2 år nu. Det har blivit nästan 2 000 sidor om löpning, kan det bli bättre? Gillar man löpning måste det vara som julafton var annan månad när Spring dimper ner i brevlådan :)

Vårt jubileumsnummer blir på 180 sidor, huvudpersonen i vårt 24 timmars reportage är Fred Grönvall från Gotland. En kille som satsar friskt på sin löpning vid sidan av ett krävande heltidsjobb. Han satsar så frisk så att han under flera år oftast ledde de stora loppen inledningsvis, numera har han tyglat sig lite och slåss om platserna till EM i maraton senare i år.

Som vanligt är det sedan löpning på bredden och tvären, det är en friidrottsprofil, Joel Durén, Petra Månström möter en annan profil Stephan Wilsson – teveprofil som hyfsat otränad tog sig ann klassikern. Vi har två porträtt av killar med sjukdomar som visar hur mycket man kan uppnå med viljans kraft, Larra i Örebro och Jan Haak i Malmö – läs om deras sätt att angripa problemen. Vi får ett smakprov ur Fredrik Svanfeldts nya löparroman, Fri att springa. En professionell fotograf har följt en afrikansk löpare i hans vardag, ett underbart reportage, en annan fotograf och skribent är Jacob Zocherman som tar med oss på hans premiär som tävlingsarrangör. Hur står det till med klubben Tjalve IF i Norrköping, vi är på plats i Jerusalem med Frida och dess maraton, även på plats med Gunilla Kidmark på Täby Extreme Challenge. En fördjupningsartikel om maratonfenomenet i samband med Stockholms 40 års jubileum, säsongstips, 30 olika filmtips och mycket mer – som synes 180 sidor som kommer räcka hela sommaren.

Bli prenumerant nu så hinner du få vårt nästa nummer som kommer innan midsommar. https://spring.prenservice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här