0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Vilken kväll…

Vilken kväll…

Världsrekord, Europarekord och bra svenska prestationer!

Tre svenskar var med i kvällens Diamond Leugue – alla presterade bra resultat. Suldan som är aktuell som Springs 24H profil i nästa utgåva var 3 tiondelar från sitt personliga rekord, sprang alltså på 13,31 igen – överlägset bäst i Sverige just nu. Trots detta var det en besviken Suldan som svarade på SV;s frågor, hade inget flow, en låsning i ryggen… – Jag gör ett riktigt dåligt lopp säger han… Det säger lite om vad som finns i Suldans kropp, som vi skrev i veckan så har han haft skadeproblem de senaste veckorna – hade Suldan sprungit 5000 meter för en månad sedan tror jag att det varit svenskt rekord… Det kommer nya chanser!!! Missa inte att läsa om Suldan i nästa spring, där får ni hela storyn om denna talang….

Suldan blir intervjuad efter loppet

I loppet fick vi se ett helt galet världsrekord, även det skrev vi om i veckan, det var uttalat – men inte trodde vi att det var möjligt?  Ugandas Joshua Cheptegei hade beställt världsrekordfart, och han fixade det, 12.35! Det är cirka 60 sekunder per varv 12 gånger…. Magiskt! På vårt instagramkonto kan ni se målgången live

Kalle Berglund sprang också bra i kväll, 3,35 på 1500 meter – grym stabilt… Även i det loppet var det magi, Europarekord av Jakob Ingebrigtsen – 3.28,68. Jakob är 19 år gammal och snabbast i Europa genom tiderna på 1500 meter, vad säger man? Själv säger Jakob att han var grymt nervös, man får ett lopp i år och då ska allt fungera….

En annan ung kille är Mondo Duplantis, 6 meter i kväll och försök på 6.15… Säker vinst!

Alltså, har vi saknat friidrottsgalor eller inte? STÅPÄLS!!!!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X