#2 ute och sammanfattning av 52 veckor

0
27

Sitter på flyget till Mallis, 5 dagar från jobbet, syftet – jobba ikapp. Handlar om att lämna här och nu frågorna och istället rensa bland allt som borde vara gjort och dessutom titta framåt. Inspirerande! Sedan blir det bonus med löpning i värmen och träffa familjen.

Spring är ett varumärke bland flera i Mediavänner – ett speciellt varumärke naturligtvis. Älskar affärer, pulsen i jobbet med att göra tidningar, deadlines, innehåll, etc. Att få göra det inom det egna intresseområdet är kaxigt. Sedan kan man lugnt säga att det är tufft, det är som att vara 47 minuterslöpare på milen, ställa sig på startlinjen och tror att idag gör jag sub 40. Branschen har det väldigt tufft, minskade volymer, minskade annonsintäkter, etc.

Jag är själv otroligt frälst vid situationen av en ny tidning, när den dimper ner i brevlådan, oslagbart. Tycker det är ren lyx att få sätta sig i en fåtölj och läsa intressanta reportage, papperskänslan är wow. Brukar säga att vi är i avkopplingsbranschen – tiden med tidningen är egentid som är guld värd.

Någon som håller med?

Klicka på bilden för en större version. Skriv ut den och ge bort som en julklapp.
Klicka på bilden för en större version. Skriv ut den och ge bort som en julklapp.
I det numret som kommer i veckan så finns ett erbjudande om att ge bort en prenumeration – gör det gärna, jag blir jäkligt glad och tror även mottagaren blir det.

På flyget har jag läst igenom både nummer ett och två, faktiskt första gången – har läst allt innan men som olika pdf innan tryck. Känner mig stolt, det har blivit som jag hoppades, skulle vilja ha mer ännu mer artiklar och helst annonser också. När det gäller artiklar har vi prioriterat att låta dem ta plats och skjutit en del material framåt. Känns som om vi inledningsvis har haft material till 1,5 Spring, ni behöver alltså inte vara oroliga – det finns massor av jobb att göra. Planerna framåt är jäkligt lustfyllda.

Jag är också som jag berört tidigare överväldigad över den respons vi fått, min inställning har varit att 2014 orkar man inte ge feedback till någon som inte frågar. Jag hade fel, det är minst 200 personer som hört av sig, plus att vi läst över 100 synpunkter i olika diskussionstrådar, bloggare, etc. Jäkligt positivt överlag, lite synpunkter på formen som är svår utan annonser, blir inga lugna stunder för er läsare, jobb på jobb. Men som sagt var feedbacken i övrigt, wow – ger energi. Det ska kunna fungera även ekonomiskt att göra en tidning även 2014, hoppas jag.

Är ni inte prenumerant, bli det, ut och köp nummer två i butiken – det är riktigt grym inspiration, flygresan gick jäkligt snabbt :-)

Som avslutning – mina säsongstips i #2 handlar bl.a om 100 mörka dagar. Mina tog aldrig slut, i går summerade jag 52 veckor utan vila – inte smart men ganska kul. Jag brukar tjata om kontinuitet, måste leva som man lär…

Summering träning 52 veckor och 364 dagar

  • 408 pass = 7,85 pass i veckan
  • 5 543km = 106,6 km/veckan
  • Snittpasset är 13,59 km
  • Jag har 115 kvalitetspass, inkl tävlingar = 28,4% av min träning går fort
  • 35 tävlingar, en del tävlingshelger med 3 starter
  • 158 lugna morgonpass, dvs start innan kl.06:00, det är 38,7% av alla pass.
  • 2008 var 48% av mina pass med start innan kl.06:00, inte det bästa men alternativet att inte springa är sämre.

Fler som gillar statistik?

Hoppas att alla får en kanonvecka, läs Spring och ge bort en prenumeration :)

Föregående artikelModets år och monstrets tid
Nästa artikelSpring Nr 2 – Extended Edition
SPRINGaren Namn: BG Nilensjö. Född: 1963. Bor: Helsingborg. Jobb: Driver Spring Kommunikation AB. Klubb: IS Göta, ordförande och tränare. Tränare: Egen. Meriter: EM guld två gånger i militär femkamp, hyfsat bra löpare för att vara mångkampare – 8:55 3000 m, 15:20 5000 m, 31:51 på 10000 m. Som veteran över 80 SM medaljer, ett antal skånska rekord och två svenska rekord i M50, 34:05 på 10 km landsväg och 16:36 5000 m inne + ett VM brons. Favoritsträcka: 3000. Personliga rekord: I M50, 9:28 på 3000 m, 5000 m 16:27, 10 km 34:05, halvmaraton 1:15:46. Vill med löpningen: Göra milen under 35 minuter, slå rekord och hålla mig i form. Ser fram emot: Nästa nummer av Magasin Spring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här