Allan och Hans firade 50 med Växjöloppet

  0
  103

  Växjöloppet arrangerades på söndagen för 50:e gången. Allan Nicklasson och Hans Sandström var med även i år, precis som de varit alla tidigare gånger.

  Vilken makalös prestation av Hans Sandström som sprungit alla 50 Växjölopp som arrangerats. Foto: Deca Text&Bild

  Löparvädret var det inget fel på när deltagarna i Växjöloppet kunde välja mellan 4,7 kilometer, tio kilometer och 21 kilometer.

  Solen sken och förutsättningarna för bra insatser var de bästa. Flest deltagare var det på milen med nästan 800 löpare i mål. Snabbast var Oscar Carlsson med 31.50. På damsidan vann Jessica Gunnarsson, SK Vidar, med 37.47.

  Anton Rehn vann 21 kilometer i för honom kontrollerad fart. Foto: Deca Text&Bild

  På den längsta distansen tog det Anton Rehn, Högby IF, det förhållandevis lugnt när han segrade med 1.11.30. ”Ett bra träningspass”, sammanfattade han upplevelsen i Växjö.

  I damklassen var Jenny Johannesson, Mullsjö SOK, snabbast med 1.25.31.

  Jenny Johanesson var snabbaste dam på 21 kilometer. Foto: Deca Text&Bild

  På den kortaste sträckan, 4,7 kilometer segrade Omar Mohamed Ismael, Högby IF, med 14.49. Rebecca Arnesson, IFK Växjö, hade mest bråttom bland damerna och vann med 17.50.

  Hans Sandström gjorde också sitt 50:e raka Växjölopp.

  Allan Nicklasson och Hans Sandström  stod för en makalös prestation när de genomförde sina 50:e Växjölopp av 50 möjliga. Mycket välförtjänt fick de segerkrans runt halsen på upploppet och varsin stor pokal efter målgång.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här