Årets ledare, Lisa Beskow & Linus Holmsäter

0
66

Vi fortsätter vår presentation av årets prestationer som är presenterade i senaste Spring. Det är tredje året i rad som Springs läsare har utsett vinnare i våra nio olika kategorier. Över 14 000 röster ligger bakom resultatet, så detta är verkligen löparnas priser. Idag är det årets ledare där vinarna Lisa Beskow och Linus Holmsäter gör ett fantastiskt jobb med TSM Running och de plockade hem mest röster.

De driver Sveriges största löpargrupp!

Lisa & Linus, foto privat

TSM running, Sveriges största löpargrupp med två nya men välkända ledare vann titeln Årets ledare, kanske inte så konstigt med uppemot 500 deltagare på passen. Det om något kräver ledarförmåga…
Berätta om era roller!
Lisa – Jag är projektledare och har ett huvudansvar för driften samt kommunikation med deltagare och ledare medan Linus roll syftar till att utveckla våra nya projekt. Men med det sagt så överlappar våra roller fortfarande en hel del varandra. Vi driver TSM tillsammans!
Vad är TSM running i dag?
Lisa – En grupp som verkligen älskar att springa. Rent konkret så TSM Running är Sveriges största löpargrupp – på våra träningspass kommer ofta uppemot 500 deltagare.
Linus – Mest kända är våra söndagspass där man som deltagare blir guidad runt Stockholm med nya, helt unika rundor varje söndag. En kanonmöjlighet att springa fel tillsammans.
Vad gör er till bra ledare?
Linus – Det svarar nog de som röstat egentligen bäst på, men vi får ofta höra att vi är bra på att tänka annorlunda. Oavsett var vi bott och coachat – USA, Kina och Sverige – har det handlat om samma grejer. Vi sätter deltagarna i centrum, och är samtidigt ganska orädda för att göra saker på vårt sätt. Det som inte utvecklas avvecklas.
Vad var bäst 2017?
Lisa – TSM startade för 10 år sedan, och har byggts upp av Anders Szalkai – och är en fantastiskt fin grupp av coacher, deltagare och volontärer. Vi är ju ganska nya på TSM men vi har i år för första gången på flera år utökat communityt. Det känns väldigt lovande!
Linus: – En snackis från november var när vi fick 500 deltagare att kombinera löpningen med hårdrocksfys. Fem svartrockare i avklippta jeans tog över passet, och ersatte långlöpet med skottkärra och brottning. Det var kallt, skitigt och fantastiskt.
Ambitioner 2018?
– Vårt mål med allt vi gör att få fler att springa mer. Hittills har gruppen handlat mycket om att springa långt. I år är vårt mål att testa några nya koncept inom ramen för TSM. Långt kommer man fortfarande att kunna springa, men man kommer även att kunna yoga, hårdrocksfysa och lära sig hur man kan bli snabbare utan att nödvändigtvis behöva träna.
* Övriga nominerade i kategorin var Lorenzo Nesi och Deri Thomas.
Tveka inte, gör som många av dina medtävlande, ge dig själv din bästa investering på löpningen 2018, bli prenumerant. Vill du vara med ett helt år, klicka in här: https://spring.prenservice.se/ Nästa utgåva kommer i mitten av april, var med då…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här