0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Att vara mogen när man inte vill.

Att vara mogen när man inte vill.

Dumcykel, eller?

Efter tävlingen i lördags började den oroväckande tanken att den lilla störande känslan i ljumsken kanske inte bara var temporär. På söndagen blev det därför träning inomhus på trainer och även tisdagen spenderades på sadeln för att förhoppningsvis göra att den begynnande inflammationen skulle försvinna.

Då det i onsdags kändes lite sämre började jag misstänka att det kanske var just cyklingen som startat problemet från början. Ny(gammalt) bygge med inte helt inkörd sittställning och lite för hårda första pass på cykeln har nog inte varit optimalt.

Oftast så är det superlätt att säga åt andra att vila när det börjar smärta lite men när det gäller mig själv är det inte lika lätt. Brukar ha som måttstock att man måste visa kroppen vem som bestämmer men gör det ont så man inte kan genomföra träningar mm då måste man inse fakta. Sen har man alltid nästan något som kärvar men skulle man vila så fort det kändes lite skulle det inte bli många timmars träning.

Hur som helst så var jag (iaf lite) mogen och vilade igår och idag blev det simning så hoppas efter helgen kunna vara på g igen. Simningen är trevligt men blir så långtråkigt tycker jag så det blir inga långpass direkt.

För övrigt såldes en av cyklarna förra veckan så nu är frågan bara vad man ska köpa istället?

En ny hoj, ny löparklocka, tävlingsresa?

Många frågor.

Avslutar arbetsveckan som många andra med tacos och att halvsomna i soffan om några timmar.

 

Trevlig helg på er.

Jorå, simmade Vansbrosimmningen förra året. Fick stryk av fler personer än sandkorn på en strand.

Mikael Tisjö
Mikael Tisjö
Gubblubb Namn: Mikael Tisjö Född: 1981 Bor: Bålsta Klubb: Umara Sports Club Tränare: Hemmasnickrare Meriter: Vunnit Tour of Flanders Personliga rekord: 1500 m 4:41, 3000 m 10:02, 5000 m 16:32 10000 m 34:22, 21,1 km 1:15:30, 42,2 2:41:54 Favoritsträcka: 5 km landsväg. Roligaste löparminne: Dubai halvmarathon, galen stad och lyxigaste inramningen. Vill med löpningen: Slå mitt bästa jag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

GPX-myset

0
Man brukar ju säga att den som eldar med egenhuggen ved blir varm två gånger: när det eldas och när det huggs. Jag tycker...

Recension Nike Tempo Next%

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X