Att inspireras

0
38

Vissa människor går hela sitt liv med en dröm. En dröm som förblir just bara en dröm. Att ha drömmar är bra, att ha drömmar kan få oss motiverade och att ha drömmar kan få oss att nå våra mål. Men att gå från att ha en dröm till att förverkliga den, det är få förunnat. Eller låt mig omformulera mig, att förverkliga en dröm kräver hårt arbete och stort engagemang. Jag imponeras så över de människor som tidigt bestämmer sig för något, sätter upp ett mål, jobbar för det och sedan får uppleva det.

En utav mina största inspirationer all times, all levels är min lillebror Simon. Han hade en dröm, han jobbade hårt och nu lever han den. Hur många kommer att kunna säga det? Men det har inte varit en räkmacka ride, långt ifrån. Jag kommer aldrig att glömma det där samtalet jag fick en kväll för några år sedan då han sa: syrran har tid? sätt dig ner, jag har två ord till dig: HELSINGBORG MARATHON. Jag kan fortfarande bli alldeles rörd när jag tänker tillbaka på det samtalet. Jag känner mig så ärad över att han valde att dela det med mig. Sen gick det i en rasande fart. Månaderna gick och Simon hade sitt mål i sikte, han skulle skapa Sveriges absolut vackraste Marathon. Tillsammans med sin svåger Andreas har han nu gjort detta och jag är så otroligt stolt över att  få vara ambassadör för detta så unika och fina Marathon fyllt av kärlek!

Nu är det ju så att Simon är inte bara en utav mina största inspirationer vad det gäller karriär och företagande han har även kommit att bli min coach vad det gäller löpningen. Att Simon startade sin löpkarriär för bara några år sedan är svårt att förstå med tanke på vilken framfart han gör på både Marathon, halvmaror, traillopp samt barnvagnslöpning. Hans karriär även här har gått i en rasande fart. Hur är det möjligt att rodda eget företag, löpning samt familj med sån framgång? Jag tror att det ligger en hel del ödmjukhet bakom, en förstående och stöttade familj samt ett brinnande engagemang och beslutsamhet. Inget kommer gratis, det ligger hårt arbete bakom och det är det som imponerar på mig så. Jag gläds så av att följa min bror i alla hans utmaningar och mål och när jag behöver inspiration är han den första jag ringer. (och när jag behöver lite träningsupplägg & vill få en bättre tid på milen)

Så kära läsare behöver ni en dos inspiration eller kanske några tips på vägen besök brorsans blogg eller hemsida och har ni funderingar på att någon gång springa ett Marathon, låt Helsingborg Marathon blir ert första, ni kommer inta att ångra er! Tack fina lillebror för all inspiration och glädje du sprider, trots avståndet mellan oss så känns du alltid nära. Jag är så otroligt stolt över dig och dina prestationer och jag är så glad över att få vara en del av din värld!

Mer om mina och brorsans äventyr kan ni läsa om i kommande inlägg så håll tillgodo!

Newport Beach 2012 205

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här