0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Maratonpodden Badass-gravidträningsspecial i Maratonpodden

Badass-gravidträningsspecial i Maratonpodden

Nytt avsnitt av Maratonpodden med Petra Månström. Badass-gravidträningsspecial med Emma Karling Widsell, barnmorska på Danderyds sjukhus och Michaela Fröstad Askergren, träningsfantast som när avsnittet spelades in var gravid i sjunde månaden.
maratonpodden
Vi är många som inte har någon större lust att ta det lugnare med träningen bara för att vi väntar barn. Varför gå på vattengympa när man kan trycka in bebiskulan i en våtdräkt och köra simträning i öppet vatten? Eller varför börja promenera när man kan springa? Idag snackar vi om hur det är att vara så kallad ”bad ass-gravid”, alltså gå sin egen väg när det gäller träningen och inte lyssna så mycket på vad omgivningen tycker. Ett vanligt råd man får som gravid är ju att konsultera sin barnmorska kring hur man ska träna, något jag som också har en bulle i ugnen har blandade erfarenheter av. I studion finns ”bad ass-gravida” Michaela Fröstad Askergren och barnmorskan Emma Karling Widsell.

Lyssna på avsnittet

Lyssna på detta avsnitt via iTunes
Lyssna på detta avsnitt via Libsyn

Profilbild
Petra Månströmhttp://www.petramanstrom.se
Namn: Petra Månström Journalist, bloggare och programledare för Maratonpodden. Svag för löpning, leopardmönstrat och chokladpraliner. Twitter: @maratonpetra Instagram: @maratonpetra Hemsida: petramanstrom.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X