0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Där satt den Andreas - äntligen under 1.45 på 800 meter!

Där satt den Andreas – äntligen under 1.45 på 800 meter!

Äntligen Andreas Kramer. Efter många lopp strax över sitt eget svenska rekord 1.45,03 på 800 meter kom det som många, inklusive Andreas själv, längtat efter och trott på. Under 1.45 och nytt svenskt rekord blev skön verklighet på tisdagskvällen.

Nu kan du pusta ut Andreas! Äntligen kom det där sub-1.45 loppet som du kämpat för och längtat efter. Arkivbild: Deca Text&Bild

Vid tävlingar i tjeckiska Ostrava satte Andreas nytt svenskt rekord på sin paradgren med 1.44,47. Det var så många som 15 löpare till start, men Andreas kom iväg bra och låg fyra, femma utan krångel under första varvet.

Första 400 meterna avverkade farthållaren på 49.27. Andreas hade en tid runt 50 sekunder efter första varvet.

Wesley Vasquez, Puerto Rico, och Wycliffe Kinyamal, Kenya, kom in på upploppet i ledning, med Andreas på tredjeplats. Svensken tog sig förbi dessa båda och gav allt på slutet. Formstarke britten Jake Wightman, som gjorde 3.29 på 1 500 meter i Monaco tidigare i somras, tog sig förbi Andreas och vann med nya personliga rekordet 1.44,18.

Andreas har självklart varit med många gånger i Magasin Spring.

Andreas Kramer nästan ramlade i mål, eller var den en vältajmad fällning, fram till 1.44,47 och en meriterande andraplats i det vassa startfältet. Men det viktigaste för Andreas denna kväll var med all säkerhet att äntligen ta sig under 1.45.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,657FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X