De klarade det…

0
17

För några veckor sedan skrev vi om Christer från bandet Freak Kitchen och brandmannen Mikael som skulle ge sig på ett helt nytt lopp, GORE-TEX Transalpine Run RUN2.

Det var 300 lag som skulle springa 250 kilometer och 16 000 höjdmeter under två dagar. RUN2 hade en specialklass, “VIP for Charity”. Ett VIP lag skulle få skänka 50 000:- till välgörenhet och Christer och Mikael var utvalda att springa denna VIP klass. Läs mer om dem på pushforkids.se

De klarade utmaningen och får nu alltså donera 50 000:- till Drottning Silvias fond som de valt som mottagare.

Hur var äventyret?

Vårt intryck av arrangemanget är väldigt positivt. Det var väldigt kuperat men fantastisk miljö att springa i. Vi hade tur med vädret, inget regn men en del leriga partier, det var tur vi hade stavar. Vi var båda rätt möra i låren efter all nerförslöpning. Även allt runt omkring själva loppet var väldigt proffsigt anordnat. Vi blev hämtade och körda överallt, mat och boende var fixat, så vi kände oss som riktiga proffs som blev väl omhändertagna. All utrustning vi fick funkade jättebra också.

Blir det nya utmaningar?

Vi är sugna på nya utmaningar och få pressa våra kroppar igen, det var väldigt roligt och ha något att träna inför. Vi pratade om att om Gore bjuder in oss för att springa hela loppet nästa år så skulle vi nog försöka. Det var också utvecklande för vår relation, loppet förde oss närmare varandra.

Spring tittar på en artikel om olika välgörenhetslopp i framtida utgåva, vill du vara med? Hör av dig… OCH prenumererar du inte på Spring så är det hög tid: https://spring.prenservice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här