2 månader kvar till Spring Dreams…

0
86

Har du reserverat din plats till höstens stora löparfest, en hel dag med löpning, se https://springlfa.se/springdreams/. Vi kan ta emot cirka 500 personer, så först till kvarn. Programmet presenteras löpande – innan har vi skrivit om Johan Steene som kommer tala om sina drömmar, eller? Idag får ni möta en av de löparna som ska vara med på sista passet, en löprunda i Malmö. Louise Nilsson var i Sverigetopp 2015 men har sedan haft en del skador. Nu är hon på gång igen på allvar och i helgen vann hon Midnattsloppet i Malmö på hennes bästa miltid på länge, 36.39.

Louise Nilsson, Malmö AI, Falkenbergs stadslopp

Vem är Louise Nilsson? 

Springmässigt brukar jag beskriva mig som en före detta ganska snabb löpare. Som har haft en del stora framgångar med SM-medaljer, Finnkamper, nordiska mästerskap och EM-start på meritlistan. Men som har haft väldigt mycket strul med skador de senaste 2.5 åren vilket involverade en misslyckad operation och två stressfrakturer.

Fast jag är sjukt envis och vill inte ge upp i det sista taget, så nu är jag på väg tillbaka med en ny glädje och en starkare kropp! Har börjat resan tillbaka och är på god väg att nå de gamla tiderna och springa ännu fortare. Har fortfarande drömmar och höga ambitioner kring att ge löpningen och elitsatsningen en sista chans, och denna sista chans ska jag förvalta väl =)

Förutom att träna så jobbar jag som arbetsterapeut på barn & ungdomshabiliteringen i Malmö på 75% (för att fortsätta att kunna satsa på löpningen).

Berätta om Malmö som löparstad?

Malmö är en väldigt bra löparstad om man gillar att springa på grus och gräs och att springa platt. Vill man springa lite mer kuperat så rekommenderar jag Bokskogen som ligger strax utanför Malmö.

Mitt smultronställe i Malmö är havet, älskar att springa längs havet! På min långpass brukar jag springa längs kusten, från ribban – småbåtshamnen – Sibbarp och sen ner mot brofästet.

Vill du uppleva ett löprunda med Louise? In och anmäl dig nu och reservera den 11 november.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här