Emelie Forsberg på väg mot nya toppar

1
47

I sommarens Spring, nummer 6 för året och 8 totalt, träffar vi Emelie Forsberg nere i hennes hem i Chamonix. Spring firar alltså ett år!

omslag_6
Foto: Jennie Lorentsson (montage)

Nu har sommaren äntligen kommit på allvar i stora delar av landet. Är du inte redan prenumerant har du nu endast tre dagar på dig att teckna upp dig för att få hem det nya numret, tryckt och säkert, till din brevlåda.

Tecknar du en prenumeration senast klockan 23:59 på söndag får du nästa nummer direkt hem till dig. Detta är sista chansen att utnyttja vårt erbjudande där du, utöver 8 nummer av Spring, även får en vindtät träningsjacka från Dobsom (värde 599 kr). Allt för endast 399 kr. Beställ här. Beställer du idag ger vi dig även ytterligare en extra premie.

Detta och mycket mer i nya numret

Foto: Jennie Lortensson
Foto: Jennie Lortensson

24 timmar med Emelie Forsberg
Hon beskriver sin utveckling som långsam, men springer som en bergsget i branta sluttningar – oftast med ett leende på läpparna. Spring har hälsat på hemma hos Emelie Forsberg i franska Chamonix. Världsmästarinnan i skyrunning ser fram emot att jobba i uppförsbacke i många år framåt.

RuneLarsson2
Foto: Emma Shevtzoff

Rune Larsson – Jag känner att jag är löpning
Mannen med mustaschen, energikakan och de extremt uthålliga benen. För Springs Petra Månström berättar han om livet som löparikon och rykten som förföljer honom.
Malin-tjejmilen
Löpningen hjälpte henne att hitta rätt
Hon kom, hon sågs, hon segrade. Och försvann. Malin Wästlund tog SM-guld på halvmaraton före Evy Palm och var outstanding i Tjejmilen 1987. I Lidingöloppet samma år forsade hon fram som tvåa efter en av 1980-talets giganter, norskan Ingrid Kristiansen. Vi hittar en fri fågel som landat utanför Oslo och precis släppt en bok om att övervinna trauman.
Varbergsloppet1
Spring sprang strålande lopp på västkusten
Samtidigt som många nya utmaningar tar plats i löpar­kalendern finns det anrika lopp som utvecklats och fått ett välförtjänt lyft. Till dessa hör Varbergsloppet, som i år samlade mer än 2 000 löpare.

Teckna en helårsprenumeration idag för endast 399 kr och få en vindtät träningsjacka från Dobsom (värde 599 kr). Beställ här. Beställer du idag ger vi dig även ytterligare en extra premie.

Nästa nummer finns i butik 4 augusti. Som prenumerant får du tidningen någon dag innan (beroende på postens gång). Beställ senast söndagen den 19 juli 2015 klockan 23:59.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här