0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Atea

Tag: Atea

Bildspel Atea Norrköpings Stadslopp 2018

Se Josefine Loftenius och Peter Holgerssons grymma bilder från Atea Norrköpings Stadslopp 2018. OBS! Tryck som vanligt på ”krysset” högst upp till höger för bästa och största format.

Smart löpning gav pallplats i tuff konkurrens

Att springa smart och inte förivra sig är en konst i löpning. Johanna Eriksson, Motala AIF, behärskade det till fullo när hon slutade trea på Atea Norrköping Stadslopps mildistans.

Hård kamp på herrarnas tio kilometer

Stentuff fight på tio kilometer och en solkar vinnare på fem kilometer. Atea Norrköping Stadslopps herrsegrare hade två olika resor fram till seger.

Tävlingen avgjord

Det var många som ville vinna en startplats till Atea Norrköpings Stadslopp 15 augusti. Nu har vi dragit fem lyckliga vinnare.

Vinn startplats till Atea Norrköpings Stadslopp

Ta chansen och vinn startplats till Atea Norrköpings Stadslopp 15 augusti.

Motionsfesten Atea Norrköpings Stadslopp vässar banan

Den 15 augusti avgörs sjunde upplagan av Atea Norrköpings Stadslopp. Ett event som genomgår en del löpvänliga förändringar.

Bildspel Atea Mälarmaraton 2018

Se Mikael Grips  bilder från Atea Mälarmaraton 2018. OBS! Tryck som vanligt på ”krysset” högst upp till höger för bästa och största format.

Frida och Elin snabbast i Atea Mälarmaraton

Frida Michold var klart starkast på halvmaran i Atea Mälarmaraton. Damvinnaren på maratondistansen belönades med tiorätters för fyra personer.

Kung Abraham vann halvmaran i Atea Mälarmaraton

I sommar fyller Abraham Adhanom 41 år. 2014-2016 var han kungen av svensk långlöpning. Nu är Abraham tillbaka med full kraft och form.

Resultat Atea Mälarmaraton 2018

Resultat Atea Mälarmaraton 2018.
- Advertisment -

Mest läst

ITRA RANKINGEN

Aktuell ranking för de svenska löparna som har bäst ITRA prestationer, Ida och Petter i topp

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

I helgen som var så bjöd Maratonlabbet och klubben IF Mantra upp till dans med ett maraton i Uppsala. För min egen del blev det...

Löpning vs covid-19

Spring reflekterar över covid-19 läget och undrar om inte vi borde uppmana fler att träna tillsammans utomhus?
X
X