0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Västkusten

Tag: Västkusten

Micke Ekvall vill vinna View Strömstadmilen

Lördagen den 7 juli är det dags för löparfesten View Strömstadmilen. Springlfa.se hårdbevakar loppet på västkusten och har också tagit pulsen på tävlingsledaren Kent Hansson.

Bildspel View Strömstadmilen 2017

Se Mikael Grips bilder från View Strömstadmilen 2017. OBS! Tryck som vanligt på ”krysset” högst upp till höger för bästa och största format.

Etiopisk uppvisning i View Strömstadmilen

Det blev ingen batalj mellan Micke Ekvall och David Nilsson i View Strömstadmilen. Istället blev det en etiopisk uppvisning.

Ekvall och Nilsson möts i View Strömstadmilen

Lördagen den 8 juli avgörs View Strömstadmilen. Spring har tagit pulsen på tävlingsledaren Kent Hansson.

View Strömstadmilen ett av sommarens hetaste lopp

View Strömstadmilen är ett klassiskt sommarlopp i härliga omgivningar. Lördagen den 9 juli är det dags för 26:e upplagan som hårdbevakas av Springlfa.se. Vi har tagit pulsen på tävlingsledaren Kent Hansson.

"Musse" tvåa i Musselloppet

Musselloppet i Lysekil är uppkallat efter stadens stora löpare Mustafa "Musse" Mohamed. På lördagen slutade "Musse" tvåa i sitt "eget" lopp.

”Musse” tvåa i Musselloppet

Musselloppet i Lysekil är uppkallat efter stadens stora löpare Mustafa "Musse" Mohamed. På lördagen slutade "Musse" tvåa i sitt "eget" lopp.

Bildspel Strömstadmilen 2015

Se Mikael Grips bilder från Strömstadmilen 2015. OBS! Tryck på "krysset" i högra hörnet för största och bästa format.

Stekhet upploppsstrid i Strömstadmilen

Hemmalöparen Mikael Ekvall gav återigen allt för att vinna Strömstadmilen. Men även i år fick Micke ge sig efter en het upploppsstrid.
- Advertisment -

Mest läst

Julskallendern, lucka 3: Skopje Marathon, Nordmakedonien

Skopje Marathon, Nordmakedonien: 3 Hundskall! Fascinerande stad med häftig arkitektur och omgivande berg. Moder Teresa visste med andra ord vad hon gjorde när hon växte...

Julskallendern, lucka 2: Muscat Marathon, Oman

Muscat Marathon, Oman - 3 Hundskall! Arabiska halvön, en maratonlöpares våta dröm. Med ganska enkel logistik kan man bocka av fyra länder till priset av...

Växelbruk

Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Julskallendern, lucka 1: Punta del Este Marathon, Uruguay

Punta del Este Marathon, Uruguay: Betyg - 3 Hundskall! I brist på riktiga maror (ni vet sådana där aktiviteter då man har Gatoradefläckar på nummerlappen...
X
X