Ett unikum!

5
625

Vi har smygtittat lite i nya Spring de senaste veckorna. På fredag går den till tryck och här bjuder vi på ännu ett smakprov.

Här om dagen plingade det i mobilen, det var Åke. ”BG, vilka är de snabbaste spikskorna på marknaden?”

Åke fyller nästa år 80 år, han har tränat löpning och friidrott under 10 år och under de åren plockat 257 mästerskapsmedaljer. Hans första löptur för 10 år sedan var egentligen en ren tillfällighet, han som hade diverse sjukdomar och några år tidigare var inlagd under en hel månad på smärtcentrum i Lund. Den resan är värd att ta del av, den kan inspirera oss alla och inse att det finns egentligen inga hinder alls utan ett liv med rörelse ger så otroligt mycket. Bli prenumerant: https://spring.prenservice.se

Du kommer få en ny idol i Åke.

En fantastisk story I nya Spring

5 KOMMENTARER

  1. Detta ständiga skrivande om tider och medaljer. Det är så tröttsamt, finns det inget annat att premiera, är detta verkligen det som bör vara utmärkande för oss äldre? Det är iaf inget som jag tycker är särskilt inspirerande det är bara tröttsamt. Nej det blir ingen förnyelse av min prenumeration nästa gång.

  2. #Micke: Lite orättvis kritik. Nog kan medaljer och tider även inspirera äldre men Spring skriver också om ”vanliga löpare”, såväl yngre som äldre.

  3. Personen som har lämnat kritik finns inte i registret så har nog aldrig läst Spring, jag har mejlat och erbjudit ett friexemplar, men inget gehör :) Tack Björn…

  4. Nej kritiken är berättigad. Det är bara att kolla vilka nyheter som frontas här på hemsidan och vilka artiklar som är de dominerande i tidningen.

    Aldrig läst tidningen? Tack för gott skratt. :-)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här