God fortsättning på ett nytt fräscht löparår!

0
24

Hej alla Springkompisar, hur har ni haft det under helgerna?

Själv har jag försökt njuta av välkommen extra ledig tid för träning utan stress. Det har i vanlig ordning mest blivit löppass utomhus, dock i ovanligt fint decemberväder. Firade julen hemma i Ångermanland där vi varken hade snö eller kallgrader, men däremot en ovanlig massa sol för att vara årets slutkläm. Väldigt tacksamt springväder och enormt fina himlar vid solnedgångarna kring 15-snåret….

Sedan firades nyår i Stockholm där man kunde springa i shorts på nyårsafton i +10….galet skönt faktiskt!

Men därefter kom snö och köldknäpp och då är gymets varma inbjudande famn inte helt fel att krypa in i, eller hur? Jag har fokuserat mycket på att stärka upp baksida lår och öka rörligheten i höfterna på senaste då jag känner lite svagheter där. Det har även blivit en hel del intervaller på löpbandet i veckan då fästet utomhus varit bedrövligt här i stan. Här ser ni mina nygamla skofavoriter, ett ytterligare par Adidas Boozt till löparskogarderoben. Så lätta, smidiga och snabba. Love them!

Och om ni vill veta vad jag tränade idag då fästet fortfarande är helt värdelöst ute, så ser ni det nedan. Har köpt hem en spinningcykel så att jag kan köra cykelintervaller i garaget med utomhusluft och svalt klimat :) Veckans tips från mig!

God fortsättning på er, vi hörs och ses.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här