Löparliv i Svinarp

0
49

Tiden bara rinner iväg, träning, jobb, liv. Hinner inte alltid med att uppdatera som jag skulle vilja. Vill gärna dela med mig av mitt löparuniversum. Har själv inspirerats mycket av vad andra skrivit om sin löpning i perioder och vill gärna ge något tillbaka jag också. Så, bättre sent än aldrig. Uppdatering om löparlivet i Svinarp:

Var krasslig några dagar, vilket händer ungefär en gång vart 5:e år. Så det var elände, självömkan och ändlöst klagande, gäller att passa på. Nu, frisk som en nötkärna.

Har filmat ett inslag för Svt-Sporten också, väldigt roligt! Det sänds ikväll. Att hålla på med Ultratrail och bo i Skåne är tydligen tillräckligt spännande för att det ska bli ett scoop. Gillar bakgrundsmusiken skarpt, sätter stämningen på rätt sätt, Svinarpsliv.

Vi gjorde en liten film till SVT-sportens blogg oseedat också. Jag gör sportdryck. En som smakar gott, 2:1 glukos/fruktos, lagom svag också. Vill inte ha några upprörda magar på mitt samvete. Det är väl inte i klass med Leila Bakar direkt, men jag bjuder på ett käckt litet citronkläm.

Efter krassligheten har jag också rivit av några nyckelpass på löpband. I samband med det lyckades jag hamna i olag med några tanter på gymmet. Det är förstås irriterande med någon som faktiskt springer på bandet, för det surrar, och då kan man inte ha syjunta i lugn och ro. Dessutom respekterade jag inte 20-minutersgränsen på konditionsmaskinerna i det princip tomma gymmet. Det räckte för sura miner, tisseltassel, en åthutning och allmänt dålig stämning. När jag försökte förklara mig och spelade ut VM kortet blev det bara värre. Svinarpslivet mina vänner. Håller mig väl i skogen nu då.

Det drar ihop sig till VM, åker på torsdag så nu är det ändå inte mycket med träningen, körde det sista riktiga löppasset i lördags. Dags för den där obehagliga vilan. Visst är det jobbigt, men när det kryper i kroppen och man håller på att bli galen är man på rätt spår…

Löparlivet i Svinarp i bilder:

svinarp1

 

svinarp2

svinarp3

svinarp4

 

svinarp5

 

svinarp6

Ha det fint!

/Mimmi

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här