0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Mikael och Lina snabbast i Strömstad 10 K Fast Track

Mikael och Lina snabbast i Strömstad 10 K Fast Track

Mikael Ekvall och Lina Strand vann den alternativa Strömstadmilen – Strömstad 10 K Fast Track.

Mikael Ekvall (1504) och hans medtävlare ger sig i väg i den alternativa Strömstadmilen. Foto: Strömstadmilen

Första lördagen i juli brukar Spring bevaka Strömstadmilen på västkusten – det är sedan gammalt. Coronautbrottet gjorde att Strömstad Löparklubb tvingades ställa in det ordinarie eventet. Istället arrangerades en alternativ Strömstadmil med start och mål vid Strömstad spa&resort, där Springs utsände brukar bo.

Lina Strand vann damklassen. Foto: Strömstadmilen

Loppet lockade 45 deltagare (maxtaket var satt till 50 deltagare), som bland annat avgjordes på grusstigar på den närliggande golfbanan. Klart snabbast av alla var Mikael Ekvall, Strömstad Löparklubb, som klarade sub-30 minuter på den tio kilometer långa banan. Segertiden skrevs till 29.57. Tvåa slutade Björn Martinsson, Strömstad Löparklubb, med 34.08. Trea kom Jonatan Fahlén, Proletären FF, med 34.52. Damklassen vanns av Lina Strand, Göteborg-Majorna OK, med 35.33. Madeleine Ekblad, Ryds SK, sprang på 39.42 vilket gav en andraplats. Trea kom Rebecka Gross, Strömstad Löparklubb, med 39.55.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Ur spår?

0
I princip hela landet är väl täckt av snö nu. Känns kul, och ovanligt. Löpare föredrar ju i regel barmark men jag är nog...

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X