NYTT NUMMER!

0
374

Nu är det bara två veckor kvar till ännu 200 sidor av magasinet ska laddas in i tryckpressen.Det är sällan vi har ett tema utan magasinet bjuder på otroligt mycket läsning om vår favoritsyssla, löpning. I denna utgåva möter vi dock ovanligt många inspirerande veteranlöpare med blicken mot veteran VM i Göteborg nästa år. Det 72-åriga Christer Christophersson som springer 200 meter på 27,51, ja ni läser rätt – 27,51! Det är 75-åriga Bo Persson som gör milen på 41.56, kompisen Stig-Ove som är 72 år gör 20.36 på 5000 meter.

Vi träffar även tre veterantjejer med unika resultat och prestationer, Marie Dasler som sprungit maran på 2.54 och 10 kilometer på 37.51, 55 år gammal. Karin Spjuth som nyligen sprang Lidingöloppet på 2.06 och därmed är överlägset snabbaste tjej över 50 år. Vi träffar även ett medaljhopp i gång, Ellinor Hogrell.

Utgåvans 24 timmars profil har just nu Sveriges snabbaste kvinnliga maratontid 2023, Linn Bengtsson. Dock tveksamt om den tiden klarar sig årets sista månad, det väntar ju ett Valencia. Men, så spännande att ta del av Linns bakgrund och träningsfilosofi. En annan maratonlöpare är Anders Österlund, han raderade nyligen ut självaste Kjell-Eriks Ståhls svenska rekord i M50 på halvmaran, Anders möter ni i utgåvans prestation.

Vi möter även Örebros Per Arvidsson och Micke Väärä från Visby som efter en otäck bilkrock sakta men säkert tar sig tillbaka genom löpningen. Tisjö har tagit pulsen på Albina Ulvegren och Uffe Pettersson står bakom utgåvans stafettkrönika.

Förutom alla inspirerande möten med löpare så har vi rapporter från Uppsala marathon, VM i landsvägslöpning i Riga, SM i terräng i Halmstad, VM i ploggning och sedan ett långt reportage från UTMR.

Det blir som vanligt en rad massa andra artiklar om allt mellan himmel och jord men med den röda tråden att det ska inspirera och motivera till än mer löpning, bli prenumerant och inspireras av andra löpare. Du kan även beställa bara ett nummer och vill du läsa magasinet digitalt finns alternativet att beställa en PDF, kolla in  https://springlfa.se/shop/

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här