Nytt nummer på gång!

1
536

Årets tredje utgåva är på väg in i tryckpressen, återigen 164 laddade sidor med bara svensk löpning, iofs en liten artikel om det norska underbarnet Jakob Ingebrigtsen. Men, i övrigt – vi träffar Simon Sundström, en av tre hinderlöpare som just nu sätter 3000m hinder på kartan. Vi möter Bosse Gustafsson som var den svenska gångens ikon under många år och som idag stöttar en rad friidrottare i Göteborg. Från Göteborg kommer även Desiree Lilliehök, en löpare som tar sin egen väg och det går ruskigt bra.

En annan som det går bra för är Erik Olofsson, killen som var med och drog i gång maratonlabbet för att hitta nycklarna till att utveckla sig som maratonlöpare, och som han hittade dem! Maratonlabbet är en av tolv poddar som vi har granskat och som du kan läsa om i Spring.

Är du intresserad av att springa långt så får du tips om ultraintervaller och om hur du bäst genomför ett Backyard ultra. Du får även en rapport från GIFT, Genarps Trail och från Jordbro maraton som genomfördes under våren.

Sedan har vi tagit pulsen på LK Roslagen, en ny och hungrig löparklubb. Och inte minst tittar vi på facian, hur många av våra skador sitter egentligen där?

Detta är ett axplock, det finns massor av skön sommarläsning. Teckna prenumeration här senaste den 30 juni: https://spring.prenservice.se

1 KOMMENTAR

  1. Hejsan. Jag heter Rolf G Wiis och bor i Gunnebo,Småland. Känner en 25-årig Marockan som är en hejare på löpning. Han satsar nu på Lidingöloppet och siktar på topp 3 med en tid på 1.37. Hans pers är 29.03 på milen,1.03 på halvmaran och 8.57 på 3000 meter hinder. Jag är en gammal sportjournalist som gillar långdistanslöpning. Ingen vet vem han är och tränar 16 mil i veckan. Skulle va kul och få göra en intervju i er tidning. Hör av er om ni är intresserade,vänligen. Tele,076-9040160.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här