Petra möter Claes Hemberg i nya avsnittet av Marathonpodden

0
173

Han blev löpfrälst redan som 11-åring. Löpargrupper undviker han helst, får han välja springer han på egen hand och gärna på udda platser i världen. Petra Månström har träffat Claes Hemberg i senaste avsnittet av Marathonpodden.
petraclaes
”En av de roligaste mötena var när jag sprang i Bangalore i Indien, försöker fly undan trafiken och svänger in på en golfbana. Då stöter jag på en sådan där vis man med vitt skägg. Och han tvärbromsar mig och säger på bruten engelska att här kan jag inte springa, för marken är ojämn: ”The ground is uneven!” Men då svarar jag att det passar mig bra, för jag är också ojämn. Och han skrattar högt och länge åt det här, sedan kan jag fortsätta springa.”
Lyssna på detta avsnitt via iTunes
Lyssna på detta avsnitt via Libsyn

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här