0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Reflexbana!

Reflexbana!

Reflexbana!

Bor du i Stockholm eller har vägarna förbi, testa Riddlers reflexbana.

Så här års är det många som springer reflexbanor. På Järvafältet utanför Stockholm har Nicholas Roman skapat en reflexbana utöver det vanliga.

Banan heter the Riddlers Reflexbana och historien bakom är att skurken the Riddler har stulit juvelerna och kidnappat borgmästaren av Gotham City. Det är nu upp till dig att ge allt på banan och se om du kan kalla på Batman som är den enda som kan fånga skurken och rädda stan.

Banan är riktigt tuff. Distansen är 2,8 km helt obanad terräng, över stock och sten med många fallna hinder att ta sig över. När du är i mål har du förhoppningsvis sprungit Bat-signalen och kan scanna QR koden för att se om du lyckats kalla på Batman.

Uppskattningsvis 200 personer har redan sprungit banan, däribland en riksdagsledamot, flera skolklasser och idrottslag som haft Corona-säkra fyspass och klassaktiviteter på banan.

Varje torsdag är det event och då samlas de som vill för att tillsammans springa banan. Upplägget är först ett gemensamt lugnt varv för att känna på banan, sen blir det ett all-in varv där snabbast i mål vinner. Då utses även veckans Batman och Batwoman som får ett speciellt pris av skaparen Nicholas.

Vill du testa the Riddlers Reflexbana, sök eventet på Facebook eller leta efter segmentet på Strava.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,660FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X