0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Sex maratonlöpare klara för EM

Sex maratonlöpare klara för EM

Landslagsledningen offentliggjorde idag de första aktiva som fått klartecken inför EM Berlin i augusti. Det är sex maratonlöpare – fem kvinnor och en man. Två av dem kommer att göra debut i landslagskläderna.

Hanna Lindholm är uttagen till friidrotts-EM i Berlin i augusti.

Uttagna till maraton vid EM Berlin.
Kvinnor:
Isabellah Andersson, Hässelby SK, Hanna Lindholm, Huddinge AIS, Mikaela Larsson, Spårvägens FK, Cecilia Norrbom, Spårvägens FK och Malin Starfelt, Runacademy IF.
Män:
Mikael Ekvall, Strömstad LK.

Mikael Ekvall är klar för start i EM i Berlin i sommar.

Isabellah Andersson gjorde en fin comeback i Hamburg och klarade där kvalgräsen till EM. Hanna underskred EM-kvalgränsen i Dubai i januari, efter att ha sänkt sitt personliga rekord med drygt fyra minuter. Även de andra kvinnliga löparna har tagit stora steg framåt i sin utveckling under det gångna året. Malin Starfelt och Mikaela Larsson har på kort tid tagit plats bland de främsta maratonlöparna i Sverige och sommarens europamästerskap innebär också landslagsdebut.
Mikael har haft en riktigt stark vår och sprang bland annat på den tredje bästa halvmaratontiden någonsin i Sverige, vid VM halvmaraton i Valencia i slutet av mars.
Maratonloppet i Berlin är både en individuell tävling och en lagtävling

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelTest av VikboVändan
Nästa artikelOpersonliga rekord

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X