Slutet på ett intensivt förhållande

0
227

Det har varit ett hårt och intensivt förhållande. Vi har kämpat tillsammans du och jag. Nästan maniskt, med stor passion och hetta. Under tre vintrar har jag tack vare dig svettats, stånkat och andats allt häftigare. Du har stått ut med allt medan jag plågat dig rejält.

Det har varmt och jäkligt. Sällan skönt och mysigt, inte en enda gång faktiskt. Till och med fredagsmysen har varit hårda och brutala. Du har stått ut med mig, med ibland visst knot och gnissel.

DSC_8319
Efter tre vintrar är ett mycket givande förhållande slut.

Först hatade jag dig verkligen av hela mitt hjärta, men jag har lärt mig att älska dig. Jag har hela tiden blivit bättre och bättre, medan du hamnat i sämre och sämre skick. Efter den senaste sammandrabbningen så kan jag bara konstatera att vi kommit till vägs ände. Nu har något brustit i ditt maskineri och jag har ingen användning för dig längre, det är den krassa verkligheten.

Din lynnighet är alltför stor för att det ska kännas säkert. Tack ska du ha för den här tiden mitt kära löpband.

Föregående artikelDet blir en omväg tillbaka – en rolig sådan…
Nästa artikelHur snabbt ska du springa ditt långpass?
Redaktören har ordet Namn: Mikael Grip. Bor: Krokek (utanför Norrköping). Meriter: Silvermedalj på 800 meter från Tiwaz. Open 1979 och en bronsmedalj från 1981. Deltog i press-EM Göteborg 2006 på 800 meter. Har genomfört två Lidingölopp. Flera Grabbhalvor bland de 100 bästa. Tvåa i Kvarseborundan (2009). Personliga rekord: Fem km landsväg: 18.10. Tio km: 37.35. Halvmaraton 1.23,16. Favoritsträcka: Letar fortfarande. Vill med löpningen: Må bra, orka mer och därigenom göra det jag vill i livet. Roligaste löpminne: När jag 2006 var i Atlasbergen i Marocko och följde Sveriges då bästa maratonlöpare Said Regragui. Ser fram emot: Att utveckla Spring Löpning För Alla till någonting riktigt bra för alla löpare i Sverige.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här