Spring #1 2017

0
27

Ambitionen att ha en dagens medlem varje dag är inte så enkel, så med jämna mellanrum är dagens medlem vårt magasin eller något annat. Misstänker att alla nu läst ut nummer 3 och så smått börjat längta efter nästa utgåva. Det tar ett tag till, men lite info om vad som är på gång kan ni få.

Kalle inte helt oväntat steget före Grip.. FOTO: Björn Dahlgren

En del av mitt jobb är att producera texter och att samla in texter från frilansare, hitta bilder och sedan mata vår formgivare Daniel med jobb som han kan göra snygga artiklar av. Ett efter ett jobb växer fram, en spännande process.

Många har hört av sig, ni får inte sluta med årsbästalistorna… Klart vi inte gör, det är ett jäkla jobb men grymt intressant – som löpare gillar man ju siffror, statistik och tider, eller hur? Ett av de första jobben som nu är formgivet är just dessa sidor, det blir 12 sidor med tider att nörda sig i, wow :) På 800 meter för manliga seniorer var det 4 grabbar som sprang på 1.47, snabbast var Kalle Berglund med 1.47,16. Vad passar då bättre än att Kalle är vår 24 timmars profil – blir spännande läsning.

Spännande är också att få läsa om alla segrare i årets prestationer, jag har fått resultaten men de texterna ska skrivas nästa vecka. Vi ökade med ca 10 000 röster från 2015, galet att det kommit in över 14 000 röster, tack!

Petra möter en underbar killa, Michael Dahlén – har använt honom på ett antal konferenser som föredragshållare, läst en del av hans böcker – bl.a Nextopia som är jäkligt bra. Nu får vi reda på en massa om honom och hans tvilling Anders Szalkai?

Vet ni vem Göran Högberg är? En fd elitlöpare med bl.a 23 SM medaljer och OS start på sitt CV – det är vår profil i nästa utgåva. Kan lova att den killen tränade MYCKET! Sedan blir det mycket annat också, mer om det vid ett annat tillfälle.

Mitt lager med ”dagens medlemmar” är slut – finns flera tusen kvar att presentera, hör av dig – det din tur… maila bg.nilensjo@springlfa.se

Vill du inte missa #1 2017 och få ta del av ett helt år med grym läsning, in och anmäl dig här: http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361001

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här