Spring #4 växer fram

0
214

Nu är det en månad kvar till nästa utgåva av Spring trycks. Artikel efter artikel blir klar och man börjar se hur det ska sluta. Parallellt har det varit VM i friidrott och just nu pågår det EM i friidrott. En undran är, hur kan man som löpare i Sverige satsa på sin löpning, kan man leva på det? Vilka förutsättningar råder egentligen för elitlöparna? Sigrid Andersson var nyfiken på detta och ni kan läsa om det i nästa utgåva, ett citat att ta med sig:

Egentligen har man bara en hobby som tar väldigt, väldigt mycket tid

 

Utgåvans medlem är Björn Engqvist från Örebro. Björn började jogga för cirka 5 år sedan för att bli av med några kilo innan sitt bröllop. Det har blivit många pass efter det och i dag är löpningen en viktig del av hans liv och han är nära att fixa sub 35 på milen.

En annan liten glimt ur magasinet är JM Nilssons krönika om motionsplikt. Hans koppling till Trafikverkets nollvision och tandhälsan är genialt, här hoppas jag att alla läsare efter de läst artikeln kommer hjälpa till att sprida budskapet om betydelsen av att röra på sig. Jag tror nämligen att Springs läsare är Sveriges bästa ambassadörer för just att röra på sig.

Ett litet axplock av vad svensk löpnings egna personaltidning skriver om i nya utgåvan. Vill du läsa? Du kan teckna prenumeration fram till tisdag den 20 september. https://preno.se/spring/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här