Spring Dreams!

Aktuellt  

I dag är det en månad kvar till höstens mest inspirerande dag, Spring Dreams!

Vi har presenterat tre av våra talare tidigare, Mustafa Mohamed, Frida Södermark och Linda Take. Idag får ni möta, Petra Skiöld Alricsson. Petra var på väg mot toppen som ultralöpare. Hon trivdes som bäst när hon fick springa långt och länge och rankades 2013 som 3:e bäst i världen. Men några år senare förändrades livet snabbt genom några olika händelser och Petra själv beskriver det som ett stort mörker när livet vändes upp och ner. Hon lyckades dock vända mörkret till något positivt och idag är hon i bättre form än någonsin. Vilka krafter ligger bakom detta, hur lyckades Petra ta sig tillbaka?

Hur lyckas du att vända dina motgångar till något positivt & samtidigt nå målet som du länge drömt om!

Jag hade två val, det ena var att ge upp och det andra var att komma tillbaka starkare än någonsin! Det kan låta enkelt att välja väg, men jag brottades med mina inre tankar varje dag! Det satte sig så pass hårt på mig så det ledde till en djup depression och utbrändhet.

Jag vågade ta steget till förändring även om jag var rädd, detta ledde till utveckling. Vägen var aldrig spikrak, men jag hade ett fantastiskt stöd från mina närmaste. Samtidigt som jag fick sortera bland mina fiender. I dag står jag rak i ryggen och starkare än någonsin! Jag nådde mitt mål, vilket ger mig en rankning som 2:a i världen på 6-timmars ultra.

Om jag är nöjd här eller tänker sikta högre, den frågan är enkel att svara på. ”Jag är aldrig nöjd! Det finns alltid mer att ge!”

Men vilka är pusselbitarna som gjorde att du kom tillbaka?
Det får du veta mer om den 10 november på Spring Dreams…..

Läs mer om Spring Dreams och anmäl dig här, https://springlfa.se/springdreams/

 Dela på Facebook