Spring Dreams

Tyvärr blev det för få deltagare så vi måste ställa in. Varför? Fel dag? Fel ort? Vi vet inte ännu men siktar på att vara tillbaka 2020.

Springdreams 2019 programmet är klart…

Springdreams 2018 var väldigt uppskattat, så vi kör i år igen. Längre ner på sidan ser ni vad vi gjorde i fjol, det blir liknade upplägg men med nya talare, på samma plats, samma tidpunkt, söndag igen men i år den 10 november. Du får alltså föreläsningar, mat, goodiebag och dessutom ett crosspass och träffa en hel drös andra trevliga människor. Kan bli årets bästa dag? Missa inte den!

Incheckning 09.30-10.00
Inledning BG 10.00-10.15
Föreläsning 10.15-11.15
Paus/mingel utställare
Föreläsning 11.30-12.30
Lunch, utställare 12.30-13.30
Föreläsning 13.30-14.30
Paus/mingel utställare
Föreläsning 14.45-15.45
45 min crosspass med BG 16.00-16.45
AVSLUT

Anmälan gör du HÄR

Spring Dreams program 2019 är komplett. Tidigare har vi presenterat Mustafa Mohamed och Frida Södermark – två landslagslöpare som båda verkligen lever sin dröm. Båda har varit 24 timmars profiler i Spring och båda är fantastiska ambassadörer för löpningen.Ni har även fått information om mångsysslaren Linda Take och idag kommer vår fjärde talare, Petra Skiöld Alricsson. Petra var på väg mot toppen som ultralöpare. Hon trivdes som bäst när hon fick springa långt och länge och rankades 2013 som 3:e bäst i världen. Men några år senare förändrades livet snabbt genom några olika händelser och Petra själv beskriver det som ett stort mörker när livet vändes upp och ner. Hon lyckades dock vända mörkret till något positivt och idag är hon i bättre form än någonsin. Vilka krafter ligger bakom detta, hur lyckades Petra ta sig tillbaka?

Vår tredje talare gillar mål, jag inte vilka mål som helst utan sanslösa mål.  Hon arbetar som VD, hon sitter som styrelseordförande i O-ringen, styrelsemedlem i Orienteringsförbundet, hon har ett antal svenska rekord inom löpningen i hennes åldersklass, sprang 3000 meter på 10.45 i våras i klassen K45. I senaste Spring fick ni en inblick i hennes liv i ett tio sidigt reportage, jag pratar om Linda Take från IF Göta i Karlstad. Kom och lyssna på henne på Spring Dreams, du kommer gå där därifrån med massor av nya tankar….

En av talarna är  en av Sveriges största löpare genom tiderna, en profil, en ikon, en förebild, en fantastisk människa…. Just det, Mustafa Mohamed! Spring hyllade honom för något år sedan med ett reportage på 28 sidor – vi tar med oss lite av de magasinen… och visst kommer du?

En annan är Frida Södermark.

Frida är en av landets bästa ultralöpare, en tjej som lever sin dröm. Tränar, tävlar, föreläser, anordnar löparresor, reser runt i världen själv – häng med på en föreläsning som inspirerar dig till nya tankar. Så här säger Frida:

Springdreams handlar om just det jag ägnar mig åt – att leva och springa min dröm. Jag hittade löpningen vid 28 års ålder och är numera en del av det svenska landslaget på 100 km löpning, har varit med i fyra VM, skrivit två böcker och startat ett företag. Det jag fått uppleva längs denna väg är saker man har nytta av på alla plan i livet och jag ser fram emot att ses i Malmö för att ta er med på några av mina äventyr samt dela med mig av motivation och träningstips som alla kan ha nytta av. Men vägen är inte alltid helt rak. I februari bröt jag benet och påbörjade en osannolikt snabb rehab. Det blev en säsong även 2019 som faktiskt inte kom att skilja sig särskilt mycket från hur den var tänkt. 

 

Artikel i Spring efter 2018

2018

Springdreams, en dag att drömma om och en dag som kommer ge dig drömmar inför framtiden. Reservera den 11 november då det är premiär för Springdreams, efter den dagen kommer inget bli sig likt igen. Vi kan lova ögonblick som kommer påverka dig länge….. Eventet kommer äga rum i Baltiska hallen i Malmö

Program
09:30-10:00   Incheck
10:15-11:00     Föreläsning av Johan Larsson, https://springlfa.se/johan-larssons-drommar-mardrommar/
Paus/mingel utställare
11:15-12:00     Föreläsning av Jan Haak, https://springlfa.se/konsten-att-komma-nara-inpa-livet-och-samtidigt-leva-sin-drom/

Lunchpaus, besöka utställare, mingla

13:00-13:45, föreläsning av Johan Steene, http://springlfa.se/johan-steene-talar-pa-spring-dreams/
Paus/mingel utställare
14:00-14:45   Föreläsning av Mimmi Kotka, https://springlfa.se/mimmi-kotka-till-spring-dreams/
14:50-15:45   Föreläsning av Malin Ewerlöf, https://springlfa.se/malin-spring-dreams/

16:15-17:00   Utdelning av goodiebag, 30-45 minuter jogg i tre olika gruppen med sköna Malmöprofiler.

Louise Nilsson: https://springlfa.se/2-manader-kvar-till-spring-dreams/

Mattias Ohlsson: https://springlfa.se/spring-dreams-den-11-november/

Efter jogg, samlas och dricker något kallt som ingår.

Kostnad: 379:- för prenumeranter av magasin Spring, 429:- för övriga. I priset ingår det lunch och en grym goodiebag. Priset höjs den 22 oktober. Det finns cirka 500 platser, först till kvarn.

Anmäl dig här: https://runsweden.se/competition/spring-dreams

Vill du bli prenumerant? https://spring.prenservice.se

Spring Dreams är ett samarbete mellan Magasin Spring och Skånes Friidrottsförbund, se spring i Skåne