0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Aktuellt Spring firar 20 utgåvor

Spring firar 20 utgåvor

Egentligen började det redan 2014, då startade magasin Spring som ett konsumentmagasin.  Vi gjorde 11 magasin sedan avslutade vi det konceptet. I första utgåvan var det Johan Larsson som var huvudperson, han är den enda som sedan varit 24 timmar profil en gång till under de totalt 30 utgåvor vi gjort. När man bläddrar i #1 2014 så hittar man ett reportage om Norrköpings Stadslopp och där finns en bild på 13-åriga Emil Millán de la Oliva. Han sprang 5km loppet på otroliga 17.50.

Nu när vi firar 20 utgåvor av vårt medlemsmagasin, dvs det säljs bara  som prenumeration är det just Emil som är huvudperson. En kille som presterar bättre än någon annan 18-åring gjort i Sverige någonsin, så spännande. Undrar vad vi kommer skriva om Emil om 5 år framåt?

Det är med stolthet man kollar igenom alla utgåvorna, det är verkligen en skatt av texter, reportage, bilder, kunskap, inspiration, etc runt svensk löpning. Vi har svårt att tänka oss att något annat land i världen har något liknande. På något sätt måste vi hitta en lösning så alla kan få ta del av alla 30 utgåvorna som har varit, återkommer till det i framtiden.

Spring som konsumentmagasin

Vilken är din favorit? Minns du något speciellt reportage?

Spring som medlemsmagasin

I vårt 20:e nummer som medlemsmagasin kommer du få 164 fullmatade sidor som vanligt, innehållet växer fram successivt och inom 10 dagar kommer vi kunna presentera det mer i detalj. Men en bild som vi kan avslöja är bilden på Johnny Hällneby under en tävling där han jagade ett världsrekord, snacka om känsla….

Alla som springer borde läsa Spring, det borde på något sätt ingå i träningsprogrammet. Vi vill ge dig som inte testat ett erbjudande och alla andra som redan har den kan ta möjligheten att ge bort en prenumeration i julklapp så fler får glädjas. Nästa utgåva kommer sista veckan i november, du måste beställa senast den 19 november om du ska ha den.

Testa eller ge bort 2 nummer för 79:-

http://spring.prenservice.se/KodLandning/Index/?Internetkod=436-4361009

Testa eller ge bort ett helår, 5 nummer för 329:- (ordinarie pris 349:- )

http://spring.prenservice.se/KodLandning/Index/?Internetkod=436-4361010

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X