Spring för en god sak

  0
  138

  Välgörenhetsstafetten Running For Shelter genomfördes för första gången i fjol. Lördagen den 19 september är det dags igen.
  Running-for-shelter_Jobzone
  Platsen för loppet är Urviks motionsspår i Sundbyberg. Stafetten vänder sig till företagslag med fem personer, där var och en springer ett var på en femkilometersslinga.

  Hela överskottet från Running for Shelter går oavkortat till Unga Station – Stockholm Stadsmissions hus för barn, ungdomar och familjer som lever i utsatthet.

  Johan Steene springer för Running for Shelter

  Som ambassadör för stafetten finns ultralöparen Johan Steene, svensk rekordhållare på 48-timmarslöpning med 38,5 mil.

  johansteene

  – Det känns självklart för mig att bida till att samla in pengar till människor som har det svårt. Kombinationen välgörenhet och löpning är fortfarande ganska ny i Sverige, men den kommer mer och mer. Dessutom är den här typen av arrangemang förstås bra för allmänhälsan.

  Folk sporras att börja träna, säger Johan, som har ett par spännande ultrautmaningar framför sig. Han ska bland annat springa Indalsledenloppet från Bispgården till Bergeforsen, 8,5 mil, och senare i sommar Last Annual Vol State Road Race, 50 mil genom Tennessee i den amerikanska södern.

  Anmäl dig till Running for Shelter

  Tveka inte utan samla ihop fem personer på ditt företag och anmäl er till årets stafett. Anmälan hittar ni här.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här