Springhyllans vinnare #2!

Aktuellt  

I nya Spring har vi en tävling, plåta din Springhylla.

Det finns nu 20 utgåvor i konceptet prenumerationsmagasin med mycket läsning. Vi vill se hur ni förvarar denna hyllning till svensk löpning. Det har kommit in ett antal bilder och motiveringar, vi drar en vinnare i veckan under december. Idag får ni andra veckans vinnare, det är en kille som finns med i en artikel i just detta jubileumsnummer, Jimmy Koivisto.

Artikel i #5 2019

Hans motivering:

Löpningen har gett mig ett helt nytt liv och tidningen har stått för en stor del av inspirationen. Utan inspiration och motivation hade jag inte haft den kondis jag har idag och just kondisen är den finaste gåvan man kan ge sig själv. Ger man sig själv kondis blir man bättre på alla andra plan också. Bland annat är jag en 1000 gånger bättre pappa idag. Jag är också bättre på att ta motgångar och på att ta tuffa beslut. Hyllar och lovordar tidningen för alla jag möter och är så otroligt stolt över att fått vara med i den.

Jimmys hylla…

Har du också en Springhylla? Ta en bild och mejla in den med motivering – 1 prenumeration att ge bort med 3 utgåvor finns kvar i potten.

Vinner du inte, ge bort världens bästa julklapp ändå – en prenumeration av Spring!

https://springlfa.se/presentkort/

https://spring.prenservice.se

Vinnare #1 hittar ni här: https://springlfa.se/springhyllan/

 Dela på Facebook