Vinn en plats till Volkswagen Prague Marathon

0
80

Spring samarbetar med Prag Marathon och har fått förmånen att tävla ut två friplatser till loppet 2019, loppet är det 25:e och går den 5 maj 2019.

 

Några sköna anledningar till varför man ska springa maran i Prag.

Prag är en fantastisk vacker stad. Har du förmånen att kunna njuta av omgivningen samtidigt som du springer kommer du passera många sevärdheter som Charles Bridge, Old Town Square, Astronomical Clock.

Loppet 2019 är det 25:e maratonloppet, ett jubileum som kommer bjuda på en del överraskningar. Bland annat får alla löpare en extra hemlig gåva. Gillar du dessutom springa stora lopp är Prag bra ur det perspektivet att de tar bara in 10 600 löpare, det är stort men aldrig några problem med trängsel – du kan göra ditt egna lopp. Det och att det i princip är noll höjdskillnad borgar för att det finns utmärkta möjligheter att prestera en bra tid.

Volkswagen Prague Marathon är dessutom ett IAAF Gold Label Road Races, ett lopp som bland annat ske leva upp till att alla löpare ska ha samma förutsättningar att lyckas, elitlöpare som motionärslöpare.

Så vill du ha en bra mara i vår, här finns en möjlighet. Har du aldrig sprungit en mara, så är det kanske dags? Det var den kända tjeckiska löparen Emil Zatopek som en gång sa, ”Om du vill springa, kör en mil. Om du vill uppleva ett annat liv, kör en maraton. ”

Vid mållinjen väntar ännu en belöning, traditionell tjeckisk öl.

Mer info om maran hittar du här: www.runczech.com.

Du taggar en vän som du anser ska vinna, du ser till att dina vänner taggar dig. Tävlingen pågår fram till kl.23:59 den 23/12. Du kan tagga både på Facebook och på instagram.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här