#3 2016

0
61

#3 2016 har landat hos våra medlemmar, ett nummer på 148 sidor som borde räcka över hela jul och nyårshelgen. Flera av jobben kan man läsa om och om igen för att verkligen suga åt sig massor av inspiration.

En lång läsning är utdraget ur boken Springa med vingar, som även publicerats på springlfa.se: https://springlfa.se/springa-med-vingar/ Med den finns ett erbjudande värt ca 200:-, nästan så medlemsavgiften är betald genom det.

Vi träffar Louise Wiker som vårt 24 timmars reportage, Louise som satte ett nytt fint PB på maran i höst – 2.36.39. Läs om hennes resa och vad som begränsade henne tidigare. Vi träffar även årets två segrare i Sveriges Bästa milöpare, Anna Bjurman och Nasir Davoud, precis som årets två segrare i SSGP – Annika Fager och Henrik Orre. Vi tog pulsen på Yddingeloppet och Mental health run i Stockholm, träffade Björnstorps IF. Milen med jobbet var med fokus på coacher och fem väldigt namnkunniga sådana har berättat om sina roller, med mera.

Petra möte Fanny Ahlfors, en tjej med 125 000 följare på instagram? När texten levererades var det 100 000, när vi tryckte var det 120 000 och idag är det 125 000. Hur gör man?

Vi träffar Oskar Henriksson en ung traillöpare med stora drömmar, en annan ung löpare är Emil Danielsson, just det son till killen som har det svenska rekordet på 10 000 meter. Spring har coachat Ingrid Ziegler till sub 3 timmar på maran, 2.59.54 – stora marginaler J Sveriges bästa K55 maratonlöpare åkte till Moskva och sprang maran där, vi får läsa om den och om den svenska ambassadören i Ryssland.

Sedan är det säsongstips om olika träningsfilosofier, den viktiga distansträningen plus att två stjärnlöpare delar med sig av sina tips inför ett orört år. Vi träffar även William Lind och Miranda Kvist.

Det är inte slut där utan #3 innehåller mycket mer, läsning och kärlek till löpning.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här