35 km kärlek

0
58

stockholm

Jag känner mig nykär i löpningen. Eller rättare sagt upp över öronen förälskad.

De här känslorna väcktes till liv under gårdagens långpass tillsammans med TSM running. De anordnade en provlöpning av marathonbanans andra varv och 940 personer dök upp stadion denna soliga söndagsmorgon. Många var klädda i sina orangea tsm-tröjor, men passet var även öppet för andra. En kille som jag sprang med en bit hade åkt från Norrköping för att delta!

Min grupp, som bestod av 160 löpare, sprang 35 km och klarade därmed av säsongens längsta långpass. Och vilket underbart pass det blev!

Jag vet inte om det var det faktum att våren äntligen kommit och bjöd på sol och grönska längs banan. Eller att de bilister och flanörer som vi passerade mötte oss med leenden, hejarop och vinkningar. Eller att vi passerade både elefanter och kameler (!) ute på Gärdet där cirkusen ställt upp sitt tält. Eller att min grupp sprudlade av energi, lyfte armarna i luften och skrek ”Västerbron” när vi fick syn på den från Söder Mälarstrand.

Kanske var det allt ovanstående. Men mest av allt kändes kroppen stark och pigg. Trots att det är ologiskt fick jag energi av att springa 3,5 mil igår. Är inte det helt fantastiskt?

 

Ps. SVT uppmärksammande det hela, kolla här. Ds.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här